Zakboek voor de mediator

Zakboek voor de mediator - Lisette Sloots | Fthsonline.com

...ij ons Antiquariaat Het Zakboek voor de mediator is een praktische uitgave waarin u antwoorden vindt op al uw vragen rond mediation en conflicthantering ... Zakboek voor de mediator, Lisette Sloots - Paperback ... ... . Met handige checklisten en praktische tips. De nieuwe herziene druk is in het voorjaar van 2017 geactualiseerd. Mediator zijn spreekt tot de verbeelding. Een bijdrage kunnen leveren aan conflictoplossing in de maatschappij heeft in de afgelopen jaren duizenden ... Het Zakboek voor de mediator is een praktische uitgave waarin u antwoorden vindt op al uw vragen rond mediation en conflicthantering. Met handige ch ... Bureau ISBN - Zakboek voor de mediator ... ... Het Zakboek voor de mediator is een praktische uitgave waarin u antwoorden vindt op al uw vragen rond mediation en conflicthantering. Met handige checklisten en praktische tips. De nieuwe herziene druk is in het voorjaar van 2017 geactualiseerd. Mediator zijn spreekt tot de verbeelding. Zakboek voor de mediator | ISBN 9789012389433 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het Zakboek voor de mediator is een praktische uitgave waarin u antwoorden vindt op al uw vragen rond mediation en conflicthantering. Met handige checklisten en praktische tips. De nieuwe herziene druk is in het voorjaar van 2017 geactualiseerd. Mediator zijn spreekt tot de verbeelding. Het Zakboek voor de mediator is een praktische uitgave waarin u antwoorden vindt op al uw vragen rond mediation en conflicthantering. Met handige checklisten en praktische tips. De nieuwe herziene druk is in het voorjaar van 2017 geactualiseerd. Mediator zijn spreekt tot de verbeelding. Een bijdrage kunnen leveren aan conflictoplossing in de maatsc Zakboek voor de mediator; group Incompany training. Zakboek voor de mediator. Formaat: Ebook Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 11,52 Excl. BTW check Volledige prijs. Het Zakboek voor de mediator is een praktische uitgave waarin u antwoorden vindt op al uw vragen rond mediation en conflicthantering. Met handige checklisten en praktische tips. De nieuwe herziene druk is in het voorjaar van 2017 geactualiseerd. Mediator zijn spreekt tot de verbeelding. Een bijdrage kunnen leveren aan conflictoplossing in de maatschappij heeft in de afgelopen jaren duizenden ... Het Zakboek voor de media...

INFORMATIE

AUTEUR
Lisette Sloots
DIMENSIE
3,71 MB
BESTANDSNAAM
Zakboek voor de mediator.pdf

OMSCHRIJVING

Mediator zijn spreekt tot de verbeelding. Een bijdrage kunnen leveren aan confl ictoplossing in de maatschappij heeft in de afgelopen jaren duizenden mensen uit hun vertrouwde beroepsomgeving gelokt om zich op het terrein van de mediation te begeven. Mediators beschikken over de nodige bagage en vaardigheden, maar stuiten in de dagelijkse praktijk nog al eens op praktische dilemma's. - Hoe verloopt het eerste contact met betrokkenen? - Hoe evalueer je de samenwerking met een andere mediator? - Waar let je op bij het maken van een mediationverslag of een vaststellingsovereenkomst?- Welke regelgeving is van belang? - Hoe werken de gedragsregels in de praktijk? Dit compacte boekje beoogt een spoorboekje bij de beroepsuitoefening te zijn. Het bevat tevens praktische wenken voor de kantoororganisatie en biedt een overzicht van mediationruimten in Nederland.

Wil je het boek lezen?Zakboek voor de mediator in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisette Sloots. Lezen Zakboek voor de mediator Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN