201 Vragen Om Je Kind Beter Te Leren Kennen

201 Vragen Om Je Kind Beter Te Leren Kennen - Pepper Schwartz | Fthsonline.com

...ke vragen om iemand te leren kennen voor jou! Altijd een onderwerp om over te praten: Gebruik deze handige lijst met 54 fantastische en persoonlijke vragen om iemand beter te leren kennen ... 205 Leuke Vragen Om Iemand Te Leren Kennen ... . Gebruik deze 101 vragen om elkaar beter te leren kennen. Als je iemand wilt leren kennen, is dit ideaal. Op een eerste date, in een relatie of als een spel. 50 Vragen om Iemand te Leren Kennen. V oor sommige mensen is het een tweede natuur - praten over zichzelf. Voor anderen is dat soms niet zo vanzelfsprekend. Daarbij is het een ware vaardigheid om meer over die persoon te weten te komen. Vragen die je aan je ouders kunt stellen om ze zo beter ... 201 vragen om je kind beter te leren kennen - Bibliotheek.nl ... . Voor anderen is dat soms niet zo vanzelfsprekend. Daarbij is het een ware vaardigheid om meer over die persoon te weten te komen. Vragen die je aan je ouders kunt stellen om ze zo beter te leren kennen. Vanaf circa 12 jaar. Vragen die een kind helpen om zichzelf beter te leren kennen ... Zelfkennis, daar kan je kinderen niet vroeg genoeg mee helpen! Hierbij mooie vragen om aan kinderen te stellen in een leergesprek, of om kinderen aan elkaar te laten stellen in een tafelgesprek ... Stel je kind deze 50 vragen en je weet precies wat er in zijn hoofd omgaat. Misschien denk je dat je je kind al goed kent. Maar zeker weten dat als je je kind deze 50 leuke vragen stelt, je nog veel meer komt te weten over hem. Kinderen spelenderwijs beter leren kennen. Kinderen staan bekend om het stellen van grappige en goede vragen. Heel ... Ken je je vrienden door en door? Of zou je soms liever de diepte of juist de toekomstplannen induiken? Leer de mensen om je heen nog beter kennen door ze deze vragen te stellen. Hou je niet zo van small talk, of wil je je nieuwe verovering, collega of schoonzus nu eens echt goed leren kennen, stel dan deze vragen. (Oké, misschien niet alle veertig tegelijk.) Maar maak je geen zorgen, ik geef je in dit artikel 205 leuke vragen die je kunt stellen om iemand te leren kennen. De eerste set is perfect om iemand te leren kennen die je onlangs hebt ontmoet of iemand die je niet goed kent. Ze zijn ongedwongen maar interessant. Als je iemand graag nog beter wilt leren kennen, kun je verder met de volgende set. Een leerkracht moet zijn kinderen eerst leren kennen om goed onderwijs te kunnen geven. Het belangrijkste is dat hij van elke individuele leerling de beginsituatie kent. Om de beginsituatie te bepalen, is naast een onderzoekende houding ook kennis nodig. Kennis van de schoolsituatie en de groep, maar ook van de ontwikkeling van het kind. Vind 62 vragen om jezelf écht beter te leren kennen. Zelfkennis is tenslotte de stap naar succes en persoonlijk leiderschap. 51 Vragen om Iemand Nog Beter te Leren Kennen. N e...

INFORMATIE

AUTEUR
Pepper Schwartz
DIMENSIE
9,5 MB
BESTANDSNAAM
201 Vragen Om Je Kind Beter Te Leren Kennen.pdf

OMSCHRIJVING

Voor de Ouders: 'Wat is er vandaag op school gebeurd?' 'O, niets.' 'Hoe was de film?' 'Wel goed.' Tjasses. Is dit verbondenheid? Is dit intimiteit? Is dit zelfs wel nieuws? Het is in elk geval niet het soort communicatie waarvan we droomden toen we besloten om kinderen te hebben. Nee, we dachten aan al die gesprekken tot diep in de nacht, met een kopje warme chocolademelk erbij, die we met onze kinderen zouden hebben over hun vrienden, verliefdheden, of wat dan ook. En misschien hebben we af en toe een vertrouwelijk gesprek dat ons echt het gevoel geeft dat we weten waar onze kinderen mee bezig zijn, zelfs wat ze denken. Maar het grootste deel van de tijd is de relatie frustrerend, omdat we weten dat we zoveel missen. We willen meer weten over de gedachten van onze kinderen, hun hoop, hun voorkeuren, hun meningen en teleurstellingen, en wat ze leren over het leven. We willen hen zo goed mogelijk kennen!Voor de Kinderen: Zou het niet leuk zijn om meer te weten over de jeugd van je moeder of van je vader? Of als je je ouders kon vertellen wie van hun vrienden je maar een rare vindt? Zouden de gesprekken aan tafel niet interessanter zijn als jij en je ouders elkaar verrassende vragen stelden en er antwoord op kregen, in plaats van dat er alleen maar gepraat wordt over je huiswerk? Er zijn heel wat boeiende onderwerpen om over te praten die nooit aan de orde komen, omdat we 'conversatie' als iets serieus beschouwen, niet als een spel. Natuurlijk moeten gesprekken soms over serieuze dingen gaan - sommige van de vragen in dit boek handelen over heel ernstige zaken. Maar soms moet je ook eens vragen stellen om zo nieuwe inzichten in iets te krijgen, of om te fantaseren over hoe je je leven zou inrichten als je opnieuw kon beginnen. Ik heb dit boek geschreven omdat ik vind dat praten heel prettig kan zijn, en zelfs praten met je ouders of broers en zussen kan een fantastisch spel zijn. Iedereen leert elkaar beter kennen, amuseert zich - en zal af en toe verbaasd zijn. Niemand wint of verliest bij dit spel. Maar het kan boeiend zijn om persoonlijke dingen over je ouders te weten te komen en om ideeën, dromen en meningen met hen te delen.

Wil je het boek lezen?201 Vragen Om Je Kind Beter Te Leren Kennen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pepper Schwartz. Lezen 201 Vragen Om Je Kind Beter Te Leren Kennen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN