Han Reijnhout, portret van een Zeeuws kunstenaar

Han Reijnhout, portret van een Zeeuws kunstenaar - G.R. Gmelich Meijling -van Hemert | Fthsonline.com

...rganisatie zonder winstoogmerk. Kwaliteitszorg in musea : een praktische handleiding voor kleine musea / Goffe Germeraad ; Kees Plaisier ... - Fietsen, Hardlopen, Natuur en Muziek ... . - 's-Gravenhage : Elsevier, 2004. - 208 p. - ISBN 978-90-5901-987-4 Ed van der Elsken is een geweldige auteur. Download en lees het boek L'amour ! op onze website meubelbeursmechelen.be. Helemaal vrij. U vindt L'amour ! in PDF, ePUB, MOBI. Portret van een vrouw [La Farmarina] (1512) - Sebastiano del Piombo. Zelfportret met doornenhalsband (1940) - Frida Kahlo. Portret van de kunstenaar met De gele Christus (1889) - Paul Gauguin. Karel V bi ... Han Reijnhout, portret van een Zeeuws kunstenaar | Boek.be ... . Zelfportret met doornenhalsband (1940) - Frida Kahlo. Portret van de kunstenaar met De gele Christus (1889) - Paul Gauguin. Karel V bij de slag van Mühlburg (1548) - Titiaan. Monna Vanna (1866) - Dante Gabriël Rossetti. Han Reijnhout 75 jaar geleden geboren kunstenaar en nog steeds actief als hardloper, ik ken Han al meer dan 30 jaar bijna al zijn verhalen in het boek het portret van een Zeeuwse kunstenaar zijn in loop van deze jaren tijdens onze training regelmatig voorbij gekomen. Portret van een luipaard, Samburu - Kenya. Uit de serie "Kiss of Africa". Afgedrukt op hoogwaardige en fijnmazige canvas....

INFORMATIE

AUTEUR
G.R. Gmelich Meijling -van Hemert
DIMENSIE
12,8 MB
BESTANDSNAAM
Han Reijnhout, portret van een Zeeuws kunstenaar.pdf

OMSCHRIJVING

Onder Zeeuwse kunstenaars is de Middelburger Han Reijnhout de expert op het gebied van de oude visserij en scheepsbouw. Hij bouwde een kleine vloot van scheepsmodellen (schaal 1:10) voor de maritieme musea van Vlissingen, Rotterdam en Antwerpen. En hij vervaardigde aquarellen, schetsen en tekeningen die de oude zeilvisserij, zoals die in de Zeeuwse delta werd bedreven, levensecht vastlegden. Daarmee heeft de kunstenaar een belangrijke bijdrage geleverd aan het documenteren van het Zeeuwse maritieme erfgoed. Reijnhout's veelzijdige werk is nu nu bijeengebracht in een uniek fotoboek dat is verschenen bij uitgeverij Den Boer De Ruiter. Han Reijnhout, portret van een Zeeuws kunstenaar verschijnt ter gelegenheid van een expositie over het werk van Han Reijnhout in het muZEEum te Vlissingen. De Stichting Behoud Werk Reijnhout (opgericht in 2008), die bestaat uit vrienden van Reijnhout en bewonderaars van zijn werk, heeft het initiatief genomen tot de samenstelling van de expositie en het fotoboek. De fantastische fotografie voor het boek werd verzorgd door de Middelburgse fotograaf Ruden Riemens, de begeleidende tekst is van Gees Gmelich-Meijling.

Wil je het boek lezen?Han Reijnhout, portret van een Zeeuws kunstenaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.R. Gmelich Meijling -van Hemert. Lezen Han Reijnhout, portret van een Zeeuws kunstenaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN