Handboek voor elke ouder

Handboek voor elke ouder - Marinka Brandwijk-Kok | Fthsonline.com

...esvol begeleiden tussen thuis en school Oirschot: Quirijn 2015 ISBN: 978-90-79596-32-4 NUR: 100 ©2015 berust bij uitgeverij Quirijn Vormgeving: Kabeljauws, Eersel (Lawrence ... Handboek Loonheffingen 2020 - Belastingdienst ... ... Handboek voor elke ouder. € 18,95. in winkelwagen. Auteur(s): Leendert van Genderen, Ivo Mijland en Marinka Brandwijk-Kok ISBN: 978-90-79596-32-4 Uitgeverij: Uitgeverij Quirijn, Oirschot "Jullie handboek voor mentoren is zo praktisch, waarom schrijven jullie niet zo'n boek voor ouders? ... Het handboek 'Voor elke mentor' is geschreven vanuit een contextuele visie. Mentoren kunnen in het boek lezen hoe ze effectief in balans kunnen komen met hun leerlingen, ... bol.com | HANDBOEK VOOR OUDERS, Leach | 9789021512068 | Boeken ... ... Het handboek 'Voor elke mentor' is geschreven vanuit een contextuele visie. Mentoren kunnen in het boek lezen hoe ze effectief in balans kunnen komen met hun leerlingen, met ouders, met collega's en ook met zichzelf. Het boek gaat uitgebreid in op diverse gesprekstechnieken. Bestel: Handboek voor elke ouder Bestel Handboek voor elke ouder met ISBN/EAN 9789079596324 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Na het 'Handboek voor elke mentor' is er nu het 'Handboek voor elke ouder' van een schoolgaand kind. Dankzij Marzano (2003) weten we dat de thuissituatie één van de belangrijkste succesfactoren is in de leerprestaties van kinderen. De Handboek Voor elke zorgcoordinator 1e druk is een boek van Marinka Brandwijk-Kok uitgegeven bij Uitgev...

INFORMATIE

AUTEUR
Marinka Brandwijk-Kok
DIMENSIE
3,49 MB
BESTANDSNAAM
Handboek voor elke ouder.pdf

OMSCHRIJVING

“Jullie handboek voor mentoren is zo praktisch, waarom schrijven jullie niet zo’n boek voor ouders?”Geen gek idee. Want wat we in onze boeken op praktische wijze vertellen aan mentoren, leerlingbegeleiders en andere onderwijsfunctionarissen, is natuurlijk ook een verhelderende boodschap aan ouders. Ook ouders worstelen immers regelmatig met begeleidingsvragen. Hoe begeleid ik mijn kind als het gepest wordt? Wat kan ik als ouder doen als mijn kind faalangstig is? Hoe motiveer ik mijn kind om huiswerk te maken? En wat moet ik doen als mijn kind anders is dan ‘normaal’? Opvoeden is het moeilijkste vak ter wereld. Er is geen opleiding voor. En een diploma kun je nooit halen. Je moet het doen met de kennis die je als ervaringsdeskundige, als kind van ouders, zelf hebt opgedaan. En zelfs als zij je het vak goed geleerd hebben, kan het niet anders dan dat je als ouder regelmatig met de handen in het haar zit.Met dit nieuwe boek laten de auteurs de ouder zien hoe hij kan bijdragen aan het schoolsucces van zijn kind. Ouders hebben een wezenlijke invloed op hoe het met hun kind op school gaat. Uit onderzoek (Marzano 2003) blijkt dat thuissituatie en dus de rol van ouders een van de belangrijkste succesfactoren is in de leerprestaties van kinderen.

Wil je het boek lezen?Handboek voor elke ouder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marinka Brandwijk-Kok. Lezen Handboek voor elke ouder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN