Ik draag je bij me, tot ik je weer zie!

Ik draag je bij me, tot ik je weer zie! - Janine Boes | Fthsonline.com

...t ik voor haar kan doen, is lekker koken ... Wat gebeurd er als je nylonkousen draagt in het openbaar ... . Bij Oranje heb je al snel 750 miljoen euro transferwaarde onder je hoede. Terwijl voetballers misschien wel de meest gescreende mensen in Nederland zijn. Als ik met mijn kinderen op pad ga, draag ... Breng jij me weg tot aan de brug. Ik heb geen idee, hoe diep het water is. De overkant lijkt mij zo ver; Je kunt de oever hier niet zien. Zover het oog reikt, zie ik mist. Ik twijfel aan het verder gaan. De ang ... Mondkapjes verplicht in Duitsland: dit moet je weten ... ... . Ik twijfel aan het verder gaan. De angst voor de dood is als de angst voor het leven. Het nieuwe lijkt te groot om het oude op te geven. In de diepte van het verlangen ligt ... Jouw naam draag ik bij me In het diepst van m'n hart Jouw naam heeft bij mij steeds een plaatsje apart Ik zie jouw portret als een kostbare schat Het mooiste geschenk dat ik ooit heb gehad Jouw naam draag ik bij me In het diepst van m'n hart En brengt mij het leven, soms droefheid en smart Dan stemt de herinnering aan jou me weer blij...

INFORMATIE

AUTEUR
Janine Boes
DIMENSIE
8,55 MB
BESTANDSNAAM
Ik draag je bij me, tot ik je weer zie!.pdf

OMSCHRIJVING

Ik draag je bij me, tot ik je weer zie! 1e druk is een boek van Janine Boes uitgegeven bij Boekscout. ISBN 9789402232677 In de stille nachten schreef Janine onwetend het boek ‘Ik draag je bij me tot ik je weer zie!’. Het is een glashelder verhaal. Ze poogde haar gevoelens, die keiharde werkelijkheid, zo authentiek mogelijk weer te geven in geschreven woorden. Op papier, want dat blijft. Ze schrijft hoe zij van dichtbij de dood van haar vader heeft moeten ervaren; een zoektocht naar hulp, een vermoeid lichaam dat verlangt naar rust; acceptatie rondom het feit haar vader nooit meer te kunnen zien. Ze voelt zich onbegrepen in haar periode met rouwverwerking, wat niemand in haar ogen überhaupt zou kunnen voelen laat staan begrijpen.

Wil je het boek lezen?Ik draag je bij me, tot ik je weer zie! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janine Boes. Lezen Ik draag je bij me, tot ik je weer zie! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN