Kennisboek mediation

Kennisboek mediation - J. Van Den Berge | Fthsonline.com

...tbemiddeling. Bij mediation werkt u zelf aan een oplossing, maar krijgt u er deskundige hulp bij ... Kennisboek mediation Berge, J. van den bij ... ... . U kunt voor mediation kiezen als u denkt er met deskundige hulp uit te komen. En als de andere partij hieraan wil meewerken. Mediation lukt alleen als beide partijen de wens hebben om er samen uit te komen. Waarom mediation? Hoe werkt mediation? Kosten. Waarom mediation? Een groot voordeel van mediation is, dat een zaak vaak snel en goedkoop wordt opgelost. De oplossing sluit ook beter aan op de wensen van beide partijen. Conflictbemiddeling of media ... Kennisboek mediation | Boeken ... . De oplossing sluit ook beter aan op de wensen van beide partijen. Conflictbemiddeling of mediation is een interventie van een bemiddelaar om twee of meer personen, partijen of groepen die een geschil hebben met elkaar in gesprek te brengen teneinde onderling tot een oplossing te komen. Bemiddeling is vooral nuttig als de communicatie verstoord is, als rechtstreekse onderhandeling tussen de partijen belemmerd wordt door een wederzijds gebrek aan vertrouwen ... Verschil mediator en advocaat. Bij juridische problemen kan een advocaat ook helpen. Het verschil met een mediator is dat een mediator u én de andere partij helpt om er samen uit te komen. Een advocaat staat aan uw kant en verdedigt uw zaak. Bijvoorbeeld bij een rechtszaak. Vaak is mediation sneller en goedkoper dan de hulp van een advocaat....

INFORMATIE

AUTEUR
J. Van Den Berge
DIMENSIE
3,87 MB
BESTANDSNAAM
Kennisboek mediation.pdf

OMSCHRIJVING

Kennisboek mediation 1e druk is een boek van J. Van Den Berge uitgegeven bij Uitgeverij Stili Novi. ISBN 9789078094197 Kennisboek mediation Kennisboek mediation is een goede leidraad voor: communicatie;onderhandelen;mediation.Deze drie onderwerpen worden elk in een apart hoofdstuk behandeld. Per hoofdstuk vindt u een beknopt overzicht van de belangrijkste aspecten die relevant zijn voor conflictbemiddeling.In de uitgave zijn veel praktijkvoorbeelden opgenomen. Kennisboek mediation is ideaal voor studenten en professionals die eenvoudig en snel kennis willen maken met de theorie en praktijk van conflicthantering en mediation. Voor de startende mediator is het boek een goede ondersteuning en voor de ervaren mediator een feest van herkenning.

Wil je het boek lezen?Kennisboek mediation in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Van Den Berge. Lezen Kennisboek mediation Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN