De Gewelddadige Man

De Gewelddadige Man - Geuk Schuur | Fthsonline.com

...der van een Noord-Nederlandse bende die eind februari is opgerold, wordt verdacht van wapenhandel, oplichting en poging tot doodslag ... Politie zoekt mededaders van gewelddadige overval op ... ... . Het gaat om Hendrik van der ... De 18-jarige man uit Roden, die vastzit voor de gewelddadige overval op een pizzeria in Marum, heeft bekend. Dat zei de officier van justitie vanmiddag bij een korte zitting in de rechtbank in Assen. De politie heeft een man opgepakt voor een zeer gewelddadige overval op een ouder echtpaar in Rozenburg, een maand geleden. Het echtpaar van beide 75 jaar oud raakte destijds gewond. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leuk ... Zeven vroege tekenen van een gewelddadige relatie ... ... . Het echtpaar van beide 75 jaar oud raakte destijds gewond. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week...

INFORMATIE

AUTEUR
Geuk Schuur
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
De Gewelddadige Man.pdf

OMSCHRIJVING

De Gewelddadige Man 1e druk is een boek van Geuk Schuur uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789053528969 Er zijn mannen die klappen uitdelen als ze hun zin niet krijgen of zich geprovoceerd voelen door een ander, zowel in de thuissituatie als elders. Ook al erkennen deze mannen meestal dat ze gewelddadig zijn, ze zijn weinig gemotiveerd om hun gedrag, hun levensstijl te veranderen. Welke mogelijkheden zijn er om beroepshalve bij te dragen aan de verandering van levensstijl van deze meestal ongemotiveerde en onvrijwillige cliënten? Het boek wil handvatten bieden aan hulpverleners die in hun werk te maken hebben met mannen die er een agressief-gewelddadige levensstijl op nahouden. Er zijn mannen die mishandelen in de thuissituatie. Er zijn mannen die zowel in de thuissituatie als elders gewelddadig zijn. Indien geen aangifte bij politie plaatsvindt of arrestatie volgt, omdat de incidenten steeds gesust kunnen worden door omstanders, blijven zij vrijwel zeker doorgaan met hun onacceptabel gedrag.

Wil je het boek lezen?De Gewelddadige Man in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geuk Schuur. Lezen De Gewelddadige Man Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN