Een woord ter rechter tijd

Een woord ter rechter tijd - Huijser, A.T. | Fthsonline.com

... als uitnemendste gave, ds. C.J. Meeuse voor 12,00 O 2x Naar Nineve, J ... Rechter | Rechtspraak ... . van 't Hul voor 12,00 O 2x Ziet, de Bruidegom komt, A. Moerkerken e.a. voor 12,00 2x Zeeland, een geschenk van de Schelde, M.C. Verburg voor 12,00 Een woord ter rechter tijd. gelegenheidspreken voor het kerkelijk jaar. Zet op mijn lijst . De kerkelijke gedenkdagen hebben een eigen plaats in de gang van het kerkelijk jaar. Heilsfeit en heilsbeleving lopen op deze dagen als een gouden draad door de Woordverkondiging. Een Woord ter rechter tijd. Ds. A.T. Huijser red. De kerkelijke gede ... Een Woord ter rechter tijd- Ds. A.T. Huijser e.a ... ... . Een Woord ter rechter tijd. Ds. A.T. Huijser red. De kerkelijke gedenkdagen hebben een eigen plaats in de gang van het kerkelijk jaar. Heilsfeit en heilsbeleving lopen op deze dagen als een gouden draad door de Woordverkondiging. In dit boekje zijn negen preken opgenomen die passen bij de kerkelijke Een woord te rechter tijd — ...

INFORMATIE

AUTEUR
Huijser, A.T.
DIMENSIE
8,65 MB
BESTANDSNAAM
Een woord ter rechter tijd.pdf

OMSCHRIJVING

De kerkelijke gedenkdagen hebben een eigen plaats in de gang van het kerkelijk jaar. Heilsfeit en heilsbeleving lopen op deze dagen als een gouden draad door de Woordverkondiging.In dit boekje zijn negen preken opgenomen die passen bij de kerkelijke feest- en gedenkdagen en zijn gebaseerd op teksten uit zowel het Oude als het Nieuwe Testament.De preken zijn uitgesproken door de zeven predikanten die in 2014 dienden in de classis Dordrecht van de Gereformeerde Gemeenten.Deze bundel gelegenheidspreken is zeer geschikt voor het gebruik in de leesdiensten, maar ook bijzonder waardevol voor persoonlijk gebruik.

Wil je het boek lezen?Een woord ter rechter tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Huijser, A.T.. Lezen Een woord ter rechter tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN