Huisarrest

Huisarrest - Mary Morris | Fthsonline.com

... 10 minuten per keer maken de kinderen kennis met kinderboekenschrijvers met eigen vertelstijlen en de mooiste verhalen ... Huisarrest in Engels - Nederlands-Engels Woordenboek - Glosbe ... . Huisarrest is een spannend verhaal in 10 delen. Elke dag schrijft een bekende kinderboekenschrijver een nieuw deel. Laat je voorlezen door Maren Stoffels, Anna van Praag, Sanne Rooseboom, Simon van der Geest en Ruben Prins. Je volgt 10 kinderen, die aan hetzelfde plein wonen. Ze mogen niet naar buiten en niet naar school, omdat er een virus heerst. Huisarrest is een strafmaatregel die aan een persoon kan worden opgelegd, waarbij hij zijn eigen huis niet mag verlat ... De escape room experience op jouw locatie! | Huisarrest ... . Huisarrest is een strafmaatregel die aan een persoon kan worden opgelegd, waarbij hij zijn eigen huis niet mag verlaten.. In sommige landen is dit een vervanging van hechtenis.Vaak worden er ook restricties opgelegd met betrekking tot bezoek door anderen en andere vormen van communicatie met de buitenwereld. Elektronisch huisarrest is het opsluiten van een veroordeelde (of een verdachte ter vermijding van voorarrest) in zijn eigen huis, gecontroleerd...

INFORMATIE

AUTEUR
Mary Morris
DIMENSIE
5,98 MB
BESTANDSNAAM
Huisarrest.pdf

OMSCHRIJVING

Huisarrest toont de kracht die vrouwen kunnen ontwikkelen wanneer zij zich op het scherpst van de snede moeten verzetten tegen hun ondergang. Vrijheid en beklemming op een Caribisch eiland.

Wil je het boek lezen?Huisarrest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mary Morris. Lezen Huisarrest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN