In blind verlangen

In blind verlangen - Aureool | Fthsonline.com

...47469 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Blind verlangen ... Blind Verlangen - Producties - de WAANzin ... . Een beetje week Wellicht zelfs aangedaan Door een verschijning Die het woord onderschikt Wat voor mij grijpbaar is Als voor de zon de nacht Is zij voor mij Wat mij verdoemt Het is niet zij, maar mijn blik Die mij voor de hel voorbereid. Reacties op 'Blind verlangen' Blind verlangen. Dolend in een inktzwarte wereld, is Declan Carstairs een gekweld man. Hij ziet maar één weg uit de duisternis die bezit heeft genomen van zijn leven: de ... In blind verlangen - Aureool - (ISBN: 9789492247469) | De ... ... . Hij ziet maar één weg uit de duisternis die bezit heeft genomen van zijn leven: de vrouw vinden die zijn broer in het ongeluk heeft gestort en hemzelf het zicht in de ogen heeft ontnomen. Alleen wordt hij steeds vaker afgeleid door zijn nieuwe huishoudster, de verlokkende Chloe. Bevangen door blind verlangen - Meld u gratis aan voor serieuze dating bij Europa's grootste in online dating | Parship.nl Bestel Blind verlangen van Annie West. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Zoek een column, beschouwing, hartenkreet of verhaal in de database en bekijk duizenden hartenkreten van anderen Het werkwoord 'verlangen' hangt samen met het oude werkwoord 'langen', dat de betekenis heeft: pakken, grijpen. Het geeft aan dat de geest iets wil grijpen om het daardoor te kunnen bezitten. Blind verlangen. Dolend in een inktzwarte wereld, is Declan Carstairs een gekweld man. Hij ziet maar één weg uit de duisternis die bezit heeft genomen van zijn leven: de vrouw vinden die zijn broer in het ongeluk heeft gestort en hemzelf het zicht in de ogen heeft ontnomen. Dolend in een inktzwarte wereld, is Declan Carstairs een gekweld man. Hij ziet maar één weg uit de duisternis die bezit heeft genomen van zijn leven: de vrouw vinden die zijn broer in het ongeluk heeft gestort en hemzelf het zicht in de ogen Blind verlangen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans....

INFORMATIE

AUTEUR
Aureool
DIMENSIE
5,35 MB
BESTANDSNAAM
In blind verlangen.pdf

OMSCHRIJVING

In deze roman maakt de 22-jarige Imani Berkemeijer een reis door haar geboorteland Kenia om haar jeugdvriend terug te zien. Zij grijpt die kans na haar ontslag als docent Engels, nadat het contact abrupt is gestopt. Mare is blind en verstoten door de Samburu-stam. Imani wordt zich bewust van haar gevoelens voor hem op haar veertiende, als ze met haar ouders naar Nederland terugkeert. Dit leidt tot hernieuwd contact. Op weg naar Maralal, Imani's geboorteplaats, komt Imani van Mare's broer, Lewis, te weten dat Mare in Mombassa woont. Imani vraagt Lewis om haar in contact te brengen met Mare. Maar ze schrikt van de diepgewortelde haat van Lewis voor zijn broer die in stand wordt gehouden door hun vader. Als voorvechtster van Sherp, een organisatie voor integratie van gehandicapten in Kenia, is Imani vastbesloten om de confrontatie met hun vader aan te gaan. Maar de Samburu-traditie is niet gemakkelijk te doorbreken. Teleurstelling hierover drijft haar in de armen van Jim, de chauffeur van het reisgezelschap, die een oogje op haar heeft. Toch doet Imani er alles aan om haar jeugdvriend terug te winnen.Aureool, pseudoniem van Lianne Quak, is taaldocent Engels bij een schriftelijke onderwijsinstelling, vertaler en editor. Ook ben ik creatief schrijver en was tot voor kort lid van een schrijfgroep. Mijn tweede roman 'In Blind verlangen' gaat over gezichtsverlies. Mare's vader negeert zijn blinde zoon uit angst om zijn macht te verliezen. Als slachtoffer kun je je hiervan losmaken, wat tot nieuwe inzichten en persoonlijke groei leidt.

Wil je het boek lezen?In blind verlangen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aureool. Lezen In blind verlangen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN