Judea & Samaria

Judea & Samaria - Henk Poot | Fthsonline.com

...ea & Samaria geschreven door brabosh. Majdi Al-Saleh, de Palestijnse Autoriteit (PA) 'minister van lokale overheid', heeft woensdag aangekondigd dat de planningsraad die onder zijn leiding staat, volgende maand (illegale) bouwplannen voor Gebied C in Judea en Samaria zal goedkeuren ... Judea (Roman province) - Wikipedia ... . Judea en Samaria 14: Joods-Palestijnse demografie Mocht er ooit een vredesregeling komen tussen Israël en de Palestijnen dan zullen bepaalde delen van Judea en Samaria geannexeerd worden inclusief een aantal Palestijnen die in dat gebied wonen. De demografische verhoudingen zijn één van de cruciale problemen waarmee Israël geconfronteerd wordt. Over Judea en Samaria - het is terugtrekking óf annexatie, dom Joden in Israël, sluit vrede met je eigen identiteit en geschiedenis, en eis op wat van jou is. Opinie-artikel ... Judea en Samaria - Christenen voor Israël ... . De demografische verhoudingen zijn één van de cruciale problemen waarmee Israël geconfronteerd wordt. Over Judea en Samaria - het is terugtrekking óf annexatie, dom Joden in Israël, sluit vrede met je eigen identiteit en geschiedenis, en eis op wat van jou is. Opinie-artikel. Giulio Meotti, Italië - 6 mei 2020 Judea en Samaria 10: Joodse nederzettingenpatroon Er liggen ongeveer 140 Joodse nederzettingen in Judea en Samaria (West Bank). Met uitzondering van de Jordaan Vallei en het Etzion Blok, waar de Joodse nederzettingen het gebied beheersen, liggen de andere nederzettingen meer verspreid (noordelijk Samaria, westelijke bergen van Judea en de oostelijke flanken van Judea en Samaria). The Judea and Samaria area is administered by the Israel Defense Forces Central Command, and administrative decisions are subject to the command's chief.The incumbent chief of Central Command is Aluf Gadi Shamni.. United Nations Security Council Resolution 242, adopted after Israel captured the region from Jordan in the Six Days War, declares that Israel must withdraw from territories captured ... Judea og Samaria er et begrep man hører svært sjelden i media. Vi hører som oftest om "Vestbredden", men hvor kommer dette begrepet fra? Afgezien hiervan zal de invoering van de Israëlische soevereiniteit over delen van Judea en Samaria en de Jordaanvallei de realiteit daar niet veranderen, althans niet voor de Palestijnse Arabieren. Zelfs de extreem linkse commentator Gideon Levy van de pro-Palestijnse Israëlische krant Ha'aretz vindt dat Israël door moet gaan en de gebieden moet "annexeren"....

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Poot
DIMENSIE
7,97 MB
BESTANDSNAAM
Judea & Samaria.pdf

OMSCHRIJVING

Wat in de volksmond de Westbank wordt genoemd, is in feite Judea en Samaria, het Bijbels hart van Israël. Het is het gebied waar ooit aartsvaders, koningen en profeten leefden en waar je bekende plaatsen vindt als Hebron, Shilo en Bethel. In onze dagen beleven we het wonder van de terugkeer van het Joodse volk. Jeruzalem is herbouwd en grote steden als Haifa en Tel Aviv zijn verrezen. Maar in dagen van grote benauwdheid is ook dit deel van het beloofde land aan Israël toegevoegd. De aloude steden zijn weer bewoond en de streken van Efraim, Manasse, Benjamin en Juda zijn weer gaan bloeien. Het hartland van Israë heeft ook grote profetische betekenis. Het is immers op de bergen van Israël dat de Messias zijn volk zal weiden.Wie dit boek opent, laat zich meenemen op een ongedachte ontdekkingsreis door het land van de Bijbel in verleden, heden en toekomst. Theo Horneman, grafisch vormgever zorgde voor de prachtige opnamen en Ds. Henk Poot schreef de tekst.

Wil je het boek lezen?Judea & Samaria in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Poot. Lezen Judea & Samaria Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN