Olympus - Het Maleise eilandenrijk

Olympus - Het Maleise eilandenrijk - Alfred Wallace | Fthsonline.com

...13), die van 1854 tot 1862 door het huidige Maleisië en Indonesië reisde ... Atlas Contact Het Maleise eilandenrijk - Alfred Wallace ... ... . Get this from a library! Het Maleise eilandenrijk. [Alfred Russel Wallace; Ruud Rook] -- Verslag van een reis door Maleisië en Indonesië in de periode 1854-1862, waarbij biologische en volkenkundige zaken veel aandacht krijgen. Het Maleise eilandenrijk | ISBN 9789025409470 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bijna honderddertig jaar later leest ... Boekwinkeltjes.be ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bijna honderddertig jaar later leest Het Maleise eilandenrijk in de uitstekende vertaling van Ruud Rook nog steeds prettig weg. Wallace reisde acht jaar door wat tegenwoordig Maleisië (inclusief het voormalige Brits-Borneo) en Indonesië heet. Het grootste deel van zijn tijd bracht hij overigens in de Indonesische archipel door. Het Maleise eilandenrijk (Olympus) (Dutch Edition) [Alfred Russel Wallace] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. Het boek Het Maleise eilandenrijk, geschreven door Alfred Russel Wallace, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het Maleise eilandenrijk. De Engelse ontdekkingsreiziger en naturalist Alfred Russel Wallace reisde van 1854 tot 1862 door het huidige Maleisië en Indonesië. Zijn verslag is niet alleen het mooiste reisverhaal dat over dit gebied is geschreven, maar ook een van de belangrijkste negentiende-eeuwse boeken op het gebied van de natuurlijke historie....

INFORMATIE

AUTEUR
Alfred Wallace
DIMENSIE
11,72 MB
BESTANDSNAAM
Olympus - Het Maleise eilandenrijk.pdf

OMSCHRIJVING

"Het Maleise eilandenrijk' is het verslag van de Engelse ontdekkingsreiziger en naturalist Alfred Russel Wallace (1823-1913), die van 1854 tot 1862 door het huidige Maleisië en Indonesië reisde. Zijn verslag is niet alleen het mooiste reisverhaal dat over dit gebied is geschreven, maar ook een van de belangrijkste negentiende-eeuwse boeken op het gebied van de natuurlijke historie. Behalve de gewoonten en gebruiken van de mensen beschrijft Wallace ook minutieus de flora en fauna van dit uitgestrekte eilandenrijk, en tijdens deze reis ontwikkelt hij zijn theorie over natuurlijke selectie – waardoor hij naast Darwin als medeontwerper van de evolutieleer bekend is geworden.

Wil je het boek lezen?Olympus - Het Maleise eilandenrijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alfred Wallace. Lezen Olympus - Het Maleise eilandenrijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN