Ondergang

Ondergang - J. Diamond | Fthsonline.com

...elijk gedefiniëerd, voor de Zon en de Maan gebruiken we het tijdstip waarop de bovenrand van de schijf verdwijnt Met het berekenen van het moment van ondergang houde ... PDF Zonsopkomst en ondergang - KNMI ... ... in hedendaagse spelling: ondergang, val. Ondergang — val. Het te gronde gaan, de verwoesting of het verderf.Val wordt bij voorkeur gezegd van een plotseling ineenstorten, ondergang daarentegen van het langzaam afnemen van den bloei en de kracht, waardoor een persoon of eene zaak wordt te gronde gericht.Gibbon schreef de geschiedenis van den ondergang en den val van het Romeinsche rijk.. We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. Buienradar stelt zijn rad ... Ondergang: De vervolging en verdelging van het Nederlandse ... ... .Gibbon schreef de geschiedenis van den ondergang en den val van het Romeinsche rijk.. We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. Buienradar stelt zijn radarbeelden voor iedereen gratis beschikbaar. Om Buienradar te kunnen onderhouden en door te kunnen ontwikkelen is geld nodig, dit wordt mogelijk gemaakt door de reclames. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoord...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Diamond
DIMENSIE
8,34 MB
BESTANDSNAAM
Ondergang.pdf

OMSCHRIJVING

Wie kent niet de fascinatie voor de indrukwekkende en mysterieuze ruïnes en bouwwerken uit het verleden? Van Maya's, Chinezen, Grieken en Polynesiërs? Waarom kwam aan zo vele machtige beschavingen een eind? In Ondergang ontwikkelt Jared Diamond een alomvattende theorie over het verdwijnen van beschavingen.Aan de hand van boeiende historische beschrijvingen laat hij zien dat beschavingen vooral ten onder gingen door aantasting van het milieu, klimaatverandering, snelle bevolkingsgroei en verkeerde politieke beslissingen. Diamond trekt het verband door naar onze beschaving en stelt de dwingende vraag: hoe kan onze wereld een ecologische zelfmoord voorkomen?

Wil je het boek lezen?Ondergang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Diamond. Lezen Ondergang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN