FILIPPENSEN

FILIPPENSEN - Den Boer | Fthsonline.com

...-21: Filippensen (4/24) 28-08-2008: Ds. R ... Filippenzen 4 - BasisBijbel ... . van Kooten: Filippensen 1:21: Filippensen (5/24) 28-08-2008: Ds. R. van Kooten: Filippensen 1:22 ... Op woensdag 20 maart 2013 was Filippenzen 4:6-7 de Bijbeltekst van de dag. GRATIS elke dag een bijbeltekst in je mail? Schrijf je in via DagelijksWoord.nl. Lezen: Filippenzen 1,3-7 Lezen: Filippenzen 1,27-30 Lezen: Filippenzen 4,1-9 Zingen: Gereformeerd kerkboek Gez.39 (Als je bidt zal Hij je geven) Tekst: ... HSV - Filippenzen 4 - DE BRIEF VAN DE APOSTEL PAULUS AAN ... ... .39 (Als je bidt zal Hij je geven) Tekst: Filippenzen 4,4-7 Preek Zingen: Gereformeerd kerkboek Gez.110: 1-5 (Alles, alles is gelegen) Dankgebed en voorbede Collecte Aan de Filippenzen. 3 Tot slot, mijn broeders, wees altijd verheugd in de Heer.+ Ik heb er geen moeite mee jullie dezelfde dingen te schrijven, en het is voor jullie bestwil.. 2 Pas op voor de honden, pas op voor degenen die anderen kwaad doen, pas op voor hen die het vlees verminken.+ 3 Wij zijn degenen met de ware besnijdenis,+ wij die door Gods geest heilige dienst doen, die trots zijn op ... Preek over Filippenzen 4:4 - Capelle, 2 september 2012 - Kees van Dusseldorp - voorbereiding HA - ZuidWest: startzondag jaarthema 'blijdschap' - ZuidWest: doop Sven Thomas Graafland - ZuidWest: voorbereid ism MuziekCommissie Liturgie: votum en groet Gz.1:1,6 [schoolpsalm] wetslezing Agnus Dei Noord:... Preek over Filippenzen 2:5-8 De gezindheid van Christus (Christocentrisch leven 1) Laat die gezindheid bij u zijn, welke ook in Christus Jezus was, die, in de gestalte Gods zijnde, het Gode gelijk zijn niet als een roof heeft geacht, maar Zichzelf ontledigd heeft, en de gestalte van een dienstknecht heeft aangenomen, en aan de mensen gelijk geworden is. Inloggen is alleen bedoeld voor de webmasters. Onthoud mij. Inloggen Filippensen 2: 5 - De Bron voor de ootmoed[nederigheid], gevoelen dat in Jezus Christus was - 1986 Filippensen 2: 9 - De Heere Jezus is de Bron voor alle verootmoediging - 1986 Filippensen 2: 12-13 - Vanwege het welbehage van God - immer voorwaarts - 1986...

INFORMATIE

AUTEUR
Den Boer
DIMENSIE
8,2 MB
BESTANDSNAAM
FILIPPENSEN.pdf

OMSCHRIJVING

Een brief, geschreven vanuit een gevangenis draagt meestal niet het stempel van dankbaarheid en blijdschap. Met de brief van Paulus aan de Filippensen is dat wel het geval. Het is een brief vanachter gesloten deuren, maar met open vensters naar boven toe. Vol van geestelijke opwekking om het spoor te volgen van de vernederde en verhoogde Heere; in ootmoed en eensgezindheid. Vol hunkering naar de volkomen kennis van Christus Jezus. Een apostolisch schrijven dat voor de opbouw van het geestelijk leven vandaag een ware hartversterking is.

Wil je het boek lezen?FILIPPENSEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Den Boer. Lezen FILIPPENSEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN