Izak

Izak - P.F. Thomese | Fthsonline.com

...der en de enige zoon die Abraham bij zijn vrouw Sara kreeg ... Betekenis Izak ... . Hij was de vader van Jakob en Esau. Hij zou op de berg Moria (Tempelberg) door zijn vader geofferd worden in opdracht van God, maar werd door de tussenkomst van ... Wczujcie się w tą historię od samego początku do końca. I wyobraźcie sobie, że jesteście na moim miejscu. Podczas grania w Nether, Izak opowiada historię o dziku Izak Riedijk. Natuurgeneeskundige. Healthynez. Is een paramedisch natu ... izak LIVE - YouTube ... . Natuurgeneeskundige. Healthynez. Is een paramedisch natuurgeneeskundig centrum voor integrale behandeling van gezondheidsproblemen. Binnen ons centrum staat de gezondheid van onze cliënt centraal. Kennis en ervaring van diverse specialismen brengen wij voor u samen. Izák (hebrejsky יִצְחָק ‎‎, Jicchak; doslova „bude se smát") je druhým biblickým patriarchou.Je synem Sáry a patriarchy Abraháma, manžel Rebeky a otec Ezaua a patriarchy Jákoba.Izák měl být obětován svým otcem Abrahámem, ale Hospodin ho v poslední...

INFORMATIE

AUTEUR
P.F. Thomese
DIMENSIE
5,28 MB
BESTANDSNAAM
Izak.pdf

OMSCHRIJVING

Izak is een waargebeurde geschiedenis die de vorm aanneemt van een Ambonees sprookje. De kleine Ambonees Izak droomt ervan de pianomuziek zoals hij heeft meegemaakt in de grote salon van njonja Alma zelf te beheersen. Maar op een dag is de salon vernield, de vleugel weggevoerd. Izak gaat op zoek, de oorlog in. Wat voor anderen de chaos van de Indonesische onafhankelijkheidsstrijd is, ervaart hij als vrijheid. Het geluid van de regen die hij 's nachts op de bladeren hoort vallen, symboliseert de kracht van muzikale expressie. Izak is het verhaal van kinderogen, van een verbeelding waar het verstand niet bij kan.

Wil je het boek lezen?Izak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.F. Thomese. Lezen Izak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN