De Ontvoering

De Ontvoering - Mark Gimenez | Fthsonline.com

... te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0 ... Belgische jongen (13) na 42 dagen ontvoering weer vrij ... ... . 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. De ontvoering is een stripverhaal uit de reeks van Jerom.Het verscheen in 1974. Locaties. Ardennen, winkel, hoeve, Morotariburcht; Personages. Jerom, Odilon, professor Barabas, tante Sidonia, president Arthur en andere leden van Morotari, winkelier, Placitus en zijn kale mannen, professor Hernandus; Het verhaal De onderzoeksrechter in België heeft een van de zeven verdachten in de zaak rond de ontvoering van een 13-jarige Belgische jongen onder strikte voorwaarden vrijgelaten. De overige verdachten die ... In de nacht van zondag op maandag wer ... Belgische jongen (13) vrijgelaten na ontvoering van 42 ... ... . De overige verdachten die ... In de nacht van zondag op maandag werd de 13-jarige jongen vlak bij zijn ouderlijk huis vrijgelaten. Hij heeft 42 dagen vastgezeten, waarmee dit de langste ontvoering ooit is in België sinds de gruwelijke reeks ontvoeringen en moorden door Marc Dutroux in de jaren negentig van de vorige eeuw. Overtuigend misdaaddrama over de geruchtmakende ontvoering van Freddy Heineken en zijn chauffeur in 1983. Eigenschappen van zware jongen Willem Holleeder en kruimelcrimineel Martin Erkamps werden bij elkaar gebracht in de fictieve ontvoerder Rem Hubrechts. Dramatisch is Rem een meesterzet, de ingreep levert op alle mogelijke niveaus extra spanning op. Rutger Hauer als Freddy Heineken is ... H et mythische verhaal over de ontvoering van de Fenicische prinses Europa wordt door Ovidius beschreven in zijn Metamorphoses. De oppergod Zeus speelt een hoofdrol in het verhaal. Europa en de stier (ca. 1869) van Gustave Moreau Deze god was berucht om zijn seksuele uitspattingen waardoor hij ook geregeld overhoop lag met zijn jaloerse echtgenote, de godin Hera . Bestel De ontvoering van Wiesje Berghuis. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Gimenez
DIMENSIE
8,89 MB
BESTANDSNAAM
De Ontvoering.pdf

OMSCHRIJVING

De 10-jarige Gracie Ann Brice is fanatiek aan het voetballen. Haar vader staat langs de kant, druk bellend met adviseurs die zijn bedrijf naar de beurs brengen. Maar als de meisjes uit de kleedkamer komen, is Gracie er niet bij…Gracies moeder, een keiharde topadvocate, barst niet voor de camera in tranen uit, maar bidet iedereen, ook de ontvoerder, een miljoen dollar voor een tip over de verblijfplaats van haar dochter. Gracies opa, gelauwerd Vietnamveteraan, halt alles uit de kast om zijn kleindochter te vinden. Jarenlang was hij alcoholist, maar nu raakt hij geen druppel drank meer aan.De ontvoering is een ijzingwekkend spannende thriller over de ultieme nachtmerrie van iedere ouder.Mark Gimenez was partner bij een groot advocatenkantoor in Dallas, maar besloot een eigen praktijk op te zetten en zich daarnaast aan het schrijven te wijden. Om zijn debuut, De kleur van de wet, werd international door uitgevers gevochten. Gimenez woont in de buurt van Fort Worth met zijn vrouw en kinderen.

Wil je het boek lezen?De Ontvoering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Gimenez. Lezen De Ontvoering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN