De woede van Abraham (luisterboek)

De woede van Abraham (luisterboek) - Conny Braam | Fthsonline.com

...n rijk. Tegelijkertijd besef je ook dat de geschiedenis zich herhaald, want ook in die tijd spelen de liefde voor natuur (milieu) en het onbegrip voor vreemdelingen een grote rol ... De woede van Abraham door Conny Braam (paperback ... ... . De woede van Abraham direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De woede van Abraham - Conny Braam In 1864 moet pachtboer Nicolas Abraham aanzien hoe dwars door zijn geliefde duingebied het Noordzeekanaal gegraven wordt. Voor Nicolas en Julia Abraham en hun dochter Lena leidt de graverij tot een dramatische verandering in hun bestaan. De woede van Abraham (luisterboek) is een geweldig boek. We ... De woede van Abraham (luisterboek) Boek PDF Online ... ... . Voor Nicolas en Julia Abraham en hun dochter Lena leidt de graverij tot een dramatische verandering in hun bestaan. De woede van Abraham (luisterboek) is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De woede van Abraham (luisterboek) PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De woede van Abraham (luisterboek) De woede van Abraham | ISBN 9789025454319 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Als het kanaal in 1876 officieel geopend wordt, zal Abraham op zijn laatste vlucht gedreven worden. De woede van Abraham is een meeslepende roman over liefde, uitbuiting en verzet tegen de achtergrond van een vergeten zwarte episode in de vaderlandse geschiedenis. Zoek je luisterboeken? De LuisterBieb heeft meer dan 3.600 luisterboeken. Thrillers, romantiek, literatuur of hoorcolleges. Neem een kijkje in de collectie. De woede van Abraham. In 1864 moet pachtboer Nicolas Abraham aanzien hoe dwars door zijn geliefde duingebied het Noordzeekanaal gegraven wordt. Voor Nicolas en Julia Abraham en hun dochter Lena leidt de graverij tot een dramatische verandering in hun bestaan. De woede van Abraham / Midprice direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. 'De woede van Abraham' door Conny Braam - Onze prijs: €17,50 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Voor Nicolas en Julia Abraham en hun dochter Lena leidt de graverij tot een dramatische verandering in hun bestaa...

INFORMATIE

AUTEUR
Conny Braam
DIMENSIE
3,38 MB
BESTANDSNAAM
De woede van Abraham (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

In 1864 moet pachtboer Nicolas Abraham aanzien hoe dwars door zijn geliefde Breesaap, een Noord-Hollands duingebied, het Noordzeekanaal gegraven wordt. Uit heel Nederland trekken duizenden doodarme polderwerkers naar de duinen bij Velsen. Het helse graafwerk en de keiharde belangen van de Amsterdamse Kanaalmaatschappij roepen de razernij op van het werkvolk, dat in mensonterende omstandigheden moet werken. Voor Nicolas en Julia Abraham en hun dochter Lena leidt de graverij tot een dramatische verandering in hun bestaan. De woede van Abraham, het eerste deel van Conny Braams trilogie over de familie Abraham, is een meeslepende roman over liefde, uitbuiting en verzet tegen de achtergrond van een vergeten episode in de vaderlandse geschiedenis. Verkorte versie.Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?De woede van Abraham (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Conny Braam. Lezen De woede van Abraham (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN