Door Mensen Gezongen

Door Mensen Gezongen - Martin Hoondert | Fthsonline.com

...ertig geldt, maakt dat voor het zuidwesten van Duitsland niet uit ... bol.com | Mensen Veel Geluk, Trijntje Oosterhuis | CD ... ... . 'Oorsprong' van Jeroen Spitteler, uitgevoerd door Photonen vocaal ensemble & het Utrechts Vocaal Ensemble, o.l.v. J. Spitteler. Technische realisatie: Eberha... DANS is an institute of KNAW and NWO. Driven by data. Go to page top Go back to contents Go back to site navigation Nog voor het initiatief om allemaal te applaudisseren op het balkon werd door #Hendrien een andere actie bedacht: zij wilde met heel Oeteldonk 'Ooit' zingen. Daar gaven jullie goed gehoor aan. Om 19.00 uur was Den Bosch e ... Door mensenmassa toegezongen patiëntje overleden ... ... . Daar gaven jullie goed gehoor aan. Om 19.00 uur was Den Bosch even met elkaar verbonden door de muziek. Voor kleine mensen is Hij bereikbaar is een vrije bewerking van de tekst van Psalm 72. De tekst is van Huub Oosterhuis Michel van der Plas, Pius Drijvers en Han Renckens. De tekst is door verschillende componisten op muziek gezet: door Jan Eigenraam, door Tom Löwenthal en Bernard Huijbers. De Evangelische Omroep en de Protestantse Kerk in Nederland lanceren vandaag - in aanloop naar Pinksteren - de Nederlandse versie van het bekende worshiplied It Is Well. Onder de naam 'U geeft rust' werkten zangers en muzikanten uit meer dan twintig kerken door heel Nederland samen aan één lied. "In een tijd dat we niet bij elkaar mogen komen in de kerk, doen we iets dat alle ... Door mensenmassa toegezongen patiëntje overleden. Een 8-jarig meisje met leukemie dat afgelopen zaterdag nog werd toegezongen door een gelegenheidskerstkoor van duizenden mensen, is op eerste ... Vertalingen in context van "gezongen door" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Het nummer wordt gezongen door David Pomeranz. We herinneren ons allemaal nog wel het lied 'Als Je Iets Kan Doen' van Artiesten voor Azië. Dat lied werd gemaakt om de slachtoffers van de zeebeving in de Indische Oceaan op Tweede Kerstdag 2004 te helpen. Momenteel verkeren we in een heuse 'coronacrisis' en ook nu hebben BN'ers hun handen ine...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Hoondert
DIMENSIE
5,33 MB
BESTANDSNAAM
Door Mensen Gezongen.pdf

OMSCHRIJVING

Liturgische muziek wordt gecomponeerd, uitgevoerd en gezongen door mensen. Door de eeuwen heen hebben componisten, zangers en kerkgangers, theologen, pausen en bisschoppen gestalte gegeven aan de liturgische muziek. In deze bundel, die verschijnt bij het afscheid van Anton Vernooij als bijzonder hoogleraar liturgische muziek aan de Theologische Faculteit Tilburg, staan personen centraal. Een persoon staat voor een context, een cultuur, een tijd. Aan de hand van een reeks portretten van bekende en minder bekende personen krijgen we inzicht in diverse historisch-culturele, liturgische, theologische, spirituele en muzikale contexten. Via de personen ontdekken we de patronen en komen we ontwikkelingen en structuren op het spoor.

Wil je het boek lezen?Door Mensen Gezongen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Hoondert. Lezen Door Mensen Gezongen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN