Gedichten voor je pad

Gedichten voor je pad - Alexander Peters | Fthsonline.com

...den, gedichten en songteksten. We beginnen met de uitgebreide teksten en eindigen met quotes en korte teksten ... Gedichten voor je pad - Alexander Peters | Boeken.com ... . Je kunt de voorbeelden letterlijk gebruiken, ... ik wens je je eigen pad Ga niet waar het pad naartoe leidt, ... Wensen voor in je vriendenboek. Je was een Schat voor ons allen Je te moeten missen, zal ons zwaar vallen Trots zijn wij zo'n vader te hebben gehad Je blijft altijd bij ons. Diep in ons hart Je stond altijd voor ons klaar Lieve pa wat zullen wij je missen gaan.---Geloof is: het besef, dat er meer is, dan ik zie; dat er meer is, dan ik begrijpen kan; Terwijl je weet d ... Voorbeeldteksten - gedichten | De Groot Uitvaart, Huizen ... ... .---Geloof is: het besef, dat er meer is, dan ik zie; dat er meer is, dan ik begrijpen kan; Terwijl je weet dat die gene voor altijd in je hart blijft bestaan. Ik besef nu dat je moet doen wat je hart je zegt. En niet moet vechten voor iemand die niet voor jou vecht. Ik heb geleerd dat je niet meer moet houden, van iemand die dat niet waard is. Ik heb mezelf voorgenomen om nooit op te geven. En Altijd me dromen moet proberen na te ... tabblad: gedichten gedicht (nr. 792): Pad. Er zit een pad op mijn leven een grote onwrikbare pad die opeet wat ik wil vergeten, opdat de schuld niet ontsnapt. Zo vet en vervuld het verleden, zo nietig de pijn van de dag, b.v. dat ik je lichaam wil strelen, maar niet bewegen kan. Goedenacht. Kon ik een naald in haar ... Lees ook het Overlijdensgedichtje 'Het pad dat je gaat' , een mooi Overlijdensgedichtje. Gedichten voor alle gelegenheden. Bestel Gedichten voor je pad van Alexander Peters. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Martin Gijzemijter - Gedichten - Voor wie de woorden niet kan vinden. Elke dag een nieuw gedicht van vier regels. Gedichten over leven, liefde, kracht, verlies en alle andere gebeurtenissen die in het leven op je pad komen. Beste Citaten Liefdescitaten Mama Citaten Reiki Mantra Spreuken Aantekeningen Dag Planners Berichten. De gedichten lezen gemakkelijk. Dit boekje ...

INFORMATIE

AUTEUR
Alexander Peters
DIMENSIE
11,18 MB
BESTANDSNAAM
Gedichten voor je pad.pdf

OMSCHRIJVING

Deze bundel geschreven door Alexander Peters schittert door zijn schijnbare eenvoud. Schijnbaar, want van diepgang is zeker sprake. De gedichten lezen gemakkelijk.Dit boekje is de opvolger van de bundel ''Gedichten bij de open haard'' (juni 2011)Deze bundel, geschreven door Alexander Peters (geb. September 1959), is de opvolger van ''Gedichten bij de open haard''De gedichten schitteren door hun schijnbare eenvoud en lezen gemakkelijk. Maar schijn kan bedriegelijk zijn, want er is wel degelijk sprake van diepgang. Blader er rustig doorheen. Er is geen sprake van een specifieke volgorde.

Wil je het boek lezen?Gedichten voor je pad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexander Peters. Lezen Gedichten voor je pad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN