Kaartleggen op grootmoeders wijze

Kaartleggen op grootmoeders wijze - Ingrid Terryn | Fthsonline.com

...ite voor al uw tips uit grootmoeders tijd ... Kaartleggen op grootmoeders wijze door Ingrid Terryn ... . Onderverdeeld in handige rubrieken inclusief zoekfunctie! Kaartleggen op grootmoeders wijze - Ingrid Terryn. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 18,50 29 mei. '20 Topadvertentie. Bezoek website 29 mei. '20. BookSpot Heel Nederland Bezoek website. auteur van het boek"kaartleggen met mme ... Kaartleggen op grootmoeders wijze - NRC Webwinkel ... . auteur van het boek"kaartleggen met mme.Lenormand en kaartleggen met de zigeuners"laatst verschenen boek :"Kaartleggen op grootmoeders wijze"nu verkrijgbaar ;Heeft al jarenlang een lezersrubriek in het maandblad para-stro.Lesgeefster in metafysica,kaartleggen,handlijnkunde Kaartleggen op grootmoeders wijze - Ingrid Terryn. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 18,50 6 mei. '20. Bezoek website 6 mei. '20. BookSpot Heel Nederland Bezoek website. Noté /5: Achetez Kaartleggen op grootmoeders wijze: jijzelf en je levenslot weerspiegeld in de gewone speelkaarten de Terryn, Ingrid: ISBN: 9789072189004 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour...

INFORMATIE

AUTEUR
Ingrid Terryn
DIMENSIE
3,12 MB
BESTANDSNAAM
Kaartleggen op grootmoeders wijze.pdf

OMSCHRIJVING

Ratio en technologie hebben ons leven op tal van vlakken aangenamer en comfortabeler gemaakt. Helaas blijken zij in menig opzicht ontoereikend bij het verschaffen van antwoorden op diepzinnige levensvragen. Die laatste vergen immers het inschakelen en benutten van onze intuïtieve en paranormale vermogens. Door met behulp van de gewone speelkaarten te leren kaartleggen 'op grootmoederswijze' betreden wij dit verrijkende levensgebied en ontdekken wij dat de symboliek van de kaarten inzichtelijk, leidend, beschermend en voorspellend is. Wie zich op een correcte en positieve manier in het kaartleggen verdiept, verwerft niet enkel een grote mensenkennis, maar leert ook de kosmische wetten begrijpen waaraan een mensenleven onderworpen is. Door zichzelf of zijn consultant daarop af te stemmen, wordt de weg naar meer geluk, voorspoed en succes toegankelijk.In dit boek verfijnt Ingrid Terryn haar kaartlegtechniek bovendien door aanvullend gebruik te maken van de overbekende Lenormandkaarten. Door de aanwijzingen en adviezen van de auteur op te volgen, kan ook jij evolueren tot een begaafde en performante kaartlegger of kaartlegster. Dankzij je gave en talent zal je uiteindelijk in staat zijn om je medemens te helpen, te adviseren en te begeleiden bij het trotseren en overwinnen van de talrijke uitdagingen die hij/zij op zijn/ haar pad ontmoet en die deel uitmaken van het leven.

Wil je het boek lezen?Kaartleggen op grootmoeders wijze in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ingrid Terryn. Lezen Kaartleggen op grootmoeders wijze Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN