Basisboek bedrijfskunde

Basisboek bedrijfskunde - S.W. Douma | Fthsonline.com

...ndernemers. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Basisboek bedrijfskunde, geschreven door Sytse Douma & Stijn van den Hoogen ... PDF derde druk Een inleiding in management en ondernemerschap ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Basisboek bedrijfskunde, windesheim flevoland, Samenvatting, AD ondernemen, Bedrijfskunde, M en O, M&O & Mens en Organisatie. Basisboek bedrijfskunde is een zeer toegankelijke inleiding voor iedere student die later in een organisatie gaat werken. Doel van de met ... Login - Basisboek Bedrijfskunde ... . Basisboek bedrijfskunde is een zeer toegankelijke inleiding voor iedere student die later in een organisatie gaat werken. Doel van de methode is de lezer een overzicht te geven van de belangrijkste basisbegrippen en inzichten van de bedrijfskunde. Over de inhoud In elk hoofdstuk komen de volgende vier elementen terug: Ieder hoofdstuk begint met een casus. Kernwoorden en begrippen staan in de ... Basisboek Bedrijfseconomie bestaat al ruim een kwart eeuw, maar is nog altijd toonaangevend. In het eerste hoofdstukken van het boek maken studenten kennis met de belangrijkste economische concepten. De resterende hoofdstukken gaan dieper in op de vakgebieden financiering, management accounting en financial accounting. Het Basisboek Bedrijfskunde geeft een breed inzicht in de bedrijfskunde en de bedrijfseconomie. Het biedt een eerste kennismaking met alle aspecten van ondernemerschap en management en bespreekt inzichten en technieken die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering. Basisboek Bedrijfseconomie - R. Brouwers, W. Koetzier Bedrijfskunde integraal - P. Thuis, R. Stuive De kern van de administratieve organisatie - Mark Paur, Toine van Boxel Basisboek Ontwerpen laat studenten van technische opleidingen kennismaken met alle facetten van het ontwerpproces. Het boek biedt een methodische en integrale aanpak van het ontwerpen waarmee ze in de praktijk direct aan de slag kunnen. Stap voor stap komen alle aspecten die bij het ontwerpen van producten komen kijken, aan bod. Basisboek_bedrijfskunde.indd 13 14 Mar 2018 10:46:28. 14 Basisboek bedrijfskunde Het concern wordt geleid door de raad van bestuur. De raad van commissaris-sen houdt toezicht op de activiteiten van de raad van bestuur. De aandelen van DSM worden verhandeld aan de effectenbeurs in Amsterdam. 'Basisboek bedrijfskunde, Een inleiding in management en ondernemerschap' door Sytse Douma, Stijn van den Hoogen - Onze prijs: €53,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Basisboek bedrijfskunde i Ten slotte wil ik Gerdi Smit van ...

INFORMATIE

AUTEUR
S.W. Douma
DIMENSIE
5,39 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek bedrijfskunde.pdf

OMSCHRIJVING

Basisboek bedrijfskunde 3e druk is een boek van S.W. Douma uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789039525807 Het Basisboek bedrijfskunde geeft een breed inzicht in de bedrijfskunde en bedrijfseconomie.Het behandelt op een toegankelijke en praktische wijze alle aspecten die voor een goede bedrijfsvoering van belang zijn, zoals:strategie en organisatie van een onderneming; marketing; operationeel management; Financieel management.Deze derde druk is geactualiseerd en nog toegankelijker gemaakt voor startende ondernemers.Zo is het starten van een onderneming nu de invalshoek voor het onderwerp nancieel management. Het boek is bovendien rijk ge llustreerd met actuele praktijkvoorbeelden van Nederlandse ondernemingen. Dit alles maakt van het Basisboek bedrijfskunde een uitstekende inleiding in management en ondernemerschap.Het Basisboek bedrijfskunde is bedoeld voor studenten in het hoger onderwijs in de studierichtingen Bedrijfskunde, Ondernemerschap, Small business management,Bedrijfseconomie en Commerci le economie. Daarnaast is het zeer geschikt voor (startende)ondernemers.Het Basisboek bedrijfskunde staat onder redactie van Sytse Douma, die aan de Universiteit van Tilburg werkt als hoogleraar en hoofd van het departement Organisatie en Strategie en daarnaast voorzitter is van de raad van commissarissen van Accell Group NV.

Wil je het boek lezen?Basisboek bedrijfskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S.W. Douma. Lezen Basisboek bedrijfskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN