De econome

De econome - Allard Schröder | Fthsonline.com

...ken bij de productie, consumptie en distributie van schaarse goederen en diensten ... Ook de economie gaat gevolgen coronavirus voelen | Nieuwsuur ... .Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen macro-economie, waar vragen naar voren ... Ruimte voor de economie van morgen. De Structuurvisie 2040 beschrijft de plannen voor de ontwikkeling van Amsterdam tot een economisch sterke metropool. Dat betekent dat de gemeente goed kijkt naar de veranderende behoeften van de stad en naar wat er de komende jaren nodig is en dat afstemt op de beschikbare ruimte. Welk lidwoord (de of het): "de economie" of "het economie", wij helpen je graag ... Economie | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl ... . Welk lidwoord (de of het): "de economie" of "het economie", wij helpen je graag. Betekenis van economie: Maatregelen die erop gericht zijn inkomsten en uitgaven zo goed mogelijk te besteden .. De economie zal nog zeker anderhalf jaar gebukt gaan onder de gevolgen van coronabeperkende maatregelen, zo verwacht ruim twee derde van de bezoekers van DFT. Het laatste nieuws en video's over Economie. Betrouwbaar, gratis en snel op NU.nl, de grootste nieuwssite van Nederland. Terwijl het coronavirus mensen geleidelijk aan besmet, legt het de economie wereldwijd in één klap vrijwel plat. Voorstanders van een duurzame economie wezen al langer op de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Allard Schröder
DIMENSIE
9,46 MB
BESTANDSNAAM
De econome.pdf

OMSCHRIJVING

Het grootste geheim van het leven is het leven zelf. Maar wie weet dat? De onstuimige, maar toch ook melancholieke Linde Wielantz, een econome met toekomst, merkt onverwachts aan ogenschijnlijke kleinigheden dat ze haar eindigheid in haar hart draagt. Zomaar uit het niets duikt een raadselachtige jongeman op, die ze maar niet uit haar hoofd kan zetten. En dan is er nog die geheimzinnige blik die ze steeds op zich voelt rusten. De wereld blijkt een betoverde plek te zijn, vol betekenissen die zij er nooit in heeft gelezen.In De econome verenigt Allard Schröder zijn poëtische talent met zijn vermogen de gebeurtenissen een verassende wending te geven.Lees hier de toespraak van A.F.Th. van der Heijden bij de presentatie van De econome.

Wil je het boek lezen?De econome in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Allard Schröder. Lezen De econome Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN