Flamingo Moderne Klassieken - Zout

Flamingo Moderne Klassieken - Zout - Mark Kurlansky | Fthsonline.com

...is (Flamingo moderne klassieken) (Dutch Edition) eBook: Mark Kurlansky, Jos den Bekker: Amazon ... Scheltema | Zoeken ... .de: Kindle-Shop Om zout zijn oorlogen gevochten. Zout is onmisbaar voor de mens en de dierlijke organismen om te overleven. De handel in zout heeft aan de basis van vele nederzettingen, dorpen, steden en hele culturen gestaan, zo leefden de Kelten bijvoorbeeld voor een belangrijk deel van de zoutwinning. Zout is een onmisbaar conserveringsmiddel, zonder zout waren de ontdekkingsreizen naar verre continenten ... Zout Mark Kurlansky • Boek • paperback. Samenvatting . De kabeljauw heeft een cruciale ... Zout - Mark Kurlansky - (ISBN: 9789026321887) | De Slegte ... ... Zout Mark Kurlansky • Boek • paperback. Samenvatting . De kabeljauw heeft een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Mark Kurlansky s fascinerende verhaal over de kabeljauwvangst en -consumptie beslaat dan ook een millennium en vier werelddelen; van de Vikingen en de Basken tot Bartholomew Gosnold, die Cape Cod in 1602 zijn naam ... Buy Zout: een wereldgeschiedenis (Flamingo moderne klassieken) (Dutch Edition): Read Kindle Store Reviews - Amazon.com Fnac: Flamingo Moderne Klassieken, een wereldgeschiedenis, Zout, Kurlansky M., Jos Den Bekker". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Zout een wereldgeschiedenis. Mark Kurlansky. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Paperback Nieuw vanaf € 18,50. Zet op verlanglijst. Eén van de boeken uit de serie Flamingo Moderne Klassieken. Omschrijving. De kabeljauw heeft een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Zout: een wereldgeschiedenis (Flamingo moderne klassieken) (Dutch Edition) eBook: Kurlansky, Mark, Bekker, Jos den: Amazon.fr Flamingo Moderne Klassieken. Calamiteitenleer voor gevorderden ... Zout . Uitgevers Am...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Kurlansky
DIMENSIE
11,48 MB
BESTANDSNAAM
Flamingo Moderne Klassieken - Zout.pdf

OMSCHRIJVING

De kabeljauw heeft een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Mark Kurlansky’s fascinerende verhaal over de kabeljauwvangst en -consumptie beslaat dan ook een millennium en vier werelddelen; van de Vikingen en de Basken tot Bartholomew Gosnold, die Cape Cod in 1602 zijn naam gaf en Clarence Birdseye, die in de jaren dertig de handel in diepgevroren kabeljauw tot bloei bracht. Mark Kurlansky voert de lezer langs een stoet van ontdekkingsreizigers, handelaren, schrijvers, koks en natuurlijk vissers wier leven met de zee en de kabeljauwvangst verbonden was.

Wil je het boek lezen?Flamingo Moderne Klassieken - Zout in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Kurlansky. Lezen Flamingo Moderne Klassieken - Zout Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN