Het hoort er allemaal bij

Het hoort er allemaal bij - Fabio Volo | Fthsonline.com

...ck). Nicola wordt voor het eerst vader. Hij houdt van zijn zoontje en zijn vrouw Sofia, maar het valt hem moeilijk ... Het hoort er allemaal bij - Fabio Volo - Miriam Bunnik ... ... Het hoort er allemaal bij (een vertaling van É tutti vita) is een nieuw boek van de schrijver, acteur en presentator Fabio Volo.Volo is in eigen land erg populair. Van de acht romans die hij tot nu toe schreef, wist hij er alleen in zijn thuisland al vijf miljoen te slijten. HET HOORT ER ALLEMAAL BIJ Het hoort er allemaal bij verwijst zowel naar het leven van Shirley MacLaine als gevierd actrice en danseres als naar de onzichtbare wereld die een wezenlijk deel vormt van de totale realiteit. Haar bewustwording daarvan en de ontdekkingsreis die zij begon, beschrijft Shirley MacLaine in Op glas ijs en Da ... Het hoort er allemaal bij | Boeken ... . Haar bewustwording daarvan en de ontdekkingsreis die zij begon, beschrijft Shirley MacLaine in Op glas ijs en Dansen in het licht. Het Hoort Er Allemaal Bij (Paperback). Liegen, verlegenheid, angst, pesten...

INFORMATIE

AUTEUR
Fabio Volo
DIMENSIE
8,17 MB
BESTANDSNAAM
Het hoort er allemaal bij.pdf

OMSCHRIJVING

Nicola wordt voor het eerst vader. Hij houdt van zijn zoontje en zijn vrouw Sofia, maar het valt hem moeilijk zich te schikken in zijn nieuwe rol. Hij verlangt terug naar de tijd dat hij nachtenlang kon doorzakken met zijn vrienden, naar de dagen die Sofia en hij vrijend en genietend met elkaar in bed doorbrachten, naar de spontane reizen die zij naar verre oorden maakten. Na een paar jaar van vaderlijke verplichtingen is zijn huwelijk langzaam leeggelopen. Tijdens een feestje legt een van de vrouwelijke gasten het met hem aan. Erop ingaan betekent een nieuw leven zonder al die verantwoordelijkheden, er niet op ingaan betekent dat hij het roer radicaal moet omgooien om zijn huwelijk en gezin te redden.

Wil je het boek lezen?Het hoort er allemaal bij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fabio Volo. Lezen Het hoort er allemaal bij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN