Poker voor Dummies

Poker voor Dummies - Richard D. Harroch | Fthsonline.com

..., met onze regels en speluitleg ontdek je hoe het werkt, gebruik de informatie om snel op een goed niveau te pokeren ... How To Play Poker for Beginners - How To Play Poker - YouTube ... . Geschreven bij Voor Dummies - Poker voor Dummies. Boek heeft weinig diepgang en valt regelmatig in herhaling. Leuk om de basisregels van verschillende pokerspellen te leren maar indien je dat stadium ook maar iets voorbij bent, kun je beter een ander boek aanschaffen. Poker voor Dummies | ISBN 9789043022569 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Poker boek voor Dummies. Haal die chips binnen met deze praktische gids Of je n ... Poker voor beginners | hetpokerspel.nl ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Poker boek voor Dummies. Haal die chips binnen met deze praktische gids Of je nu tijdens een spelletje poker onder vrienden zoekt naar een uitdaging of het plaatselijke pokertoernooi wilt winnen, Poker voor Dummies laat je stap voor stap zien hoe je moet betten, bluffen en de top kunt bereiken. Poker voor Dummies | ISBN 9789043012942 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Of je nu tijdens een spelletje onder vrienden zoekt naar een uitdaging of het plaatselijke pokertoernooi wilt winnen, Poker voor Dummies laat je stap voor stap zien hoe je moet betten, bluffen en de top kunt bereiken, van Seven-Card Stud en high-low splits tot Omaha en Texas Holdem. Steeds meer mensen raken, mede door de aandacht in films, televisie en uiteraard op internet, in de ban van poker. Nederland alleen al telt ruim 100.000 internet-pokeraars. En voor al deze spelliefhebbers is er nu Poker voor Dummies. Een handleiding waarin de geheimen van het spel ontrafeld worden e *** Check private Poker games here: http://bit.do/pokergames_private *** Learn how to play poker by watching this easy to follow video tutorial on texas hold... 1 Texas Hold'em voor beginners 288 tips voor beter poker De start-up gids voor Texas Hold'em - deel 2Kristoffel François - 2017 Poker kent een duidelijk doel en dat is het winnen van de poker chips van jouw opponenten. Door een zo hoog mogelijk kaartcombinatie te behalen is de winstkans het grootst, maar een goede bluf kan ook voor een leuke winst zorgen. Poker Speel online poker spelletjes gratis op Spele. Onze verzameling online poker spelletjes vind je op deze pagina. Neem plaats aan de tafel en zorg dat er niets aan je gezicht af te lezen valt terwijl je het opneemt tegen allerlei andere spelers en NPC tegenstanders. Eindelijk! Een product dat je op een begrijpelijk manier laat zien hoe je met pokeren kunt winnen. Het Poker tijdschrift CardPlayer Magazine Poker voor Dummies de DVD met Chris Moneymaker Winnaar van de 2003 World Series of Poker. Poker spelregels. Poker le...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard D. Harroch
DIMENSIE
8,96 MB
BESTANDSNAAM
Poker voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Of je nu tijdens een spelletje onder vrienden zoekt naar een uitdaging of het plaatselijke pokertoernooi wilt winnen, Poker voor Dummies laat je stap voor stap zien hoe je moet betten, bluffen en de top kunt bereiken, van Seven-Card Stud en high-low splits tot Omaha en Texas Hold'em, doorgrond de geheimen van het pokerspel. En win!

Wil je het boek lezen?Poker voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard D. Harroch. Lezen Poker voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN