Populair. De kracht van innemendheid in een wereld geobsedeerd door status

Populair. De kracht van innemendheid in een wereld geobsedeerd door status - Mitch Prinstein | Fthsonline.com

...wereld geobsedeerd door status (Paperback) ... Iedereen wil populair zijn | Trouw ... . We leven in een tijd waarin iedereen (onbewust) is geobsedeerd... In zijn boek 'Populair; De kracht van innemendheid in een wereld geobsedeerd door status'(2017) uitgegeven door de Arbeiderspers, schrijft Mitch Prinstein over de aard, de betekenis en de impact van populariteit. Populariteit Er zijn verschillende vormen van populariteit. Prinstein benoemt ze als 'status' en 'innemendheid'. Hieronder vind je ze kort samengevat: St ... Populair door Mitch Prinstein (Boek) - Managementboek.nl ... . Hieronder vind je ze kort samengevat: Status Is iemand bekend? Populair (Paperback). We leven in een tijd waarin iedereen (onbewust) is geobsedeerd door populariteit, zowel in de echte als in de digitale wereld.... We leven in een tijd waarin iedereen (onbewust) is geobsedeerd door populariteit, zowel in de echte als in de digitale wereld. Populair zijn is niet alleen belangrijk op de middelbare school, maar is ook van invloed op je gezondheid, je carri√...

INFORMATIE

AUTEUR
Mitch Prinstein
DIMENSIE
8,30 MB
BESTANDSNAAM
Populair. De kracht van innemendheid in een wereld geobsedeerd door status.pdf

OMSCHRIJVING

We leven in een tijd waarin iedereen (onbewust) is geobsedeerd door populariteit, zowel in de echte als in de digitale wereld. Populair zijn is niet alleen belangrijk op de middelbare school, maar is ook van invloed op je gezondheid, je carrière en je relatie. Paradoxaal genoeg zijn de populairste mensen met een hoge status vaak niet het gelukkigst. Volwassenen die als kind populair waren blijven vaak streven naar een hoge status en bevestiging door anderen, waardoor ze niet nadenken over wat ze écht willen. De onverzadigbare zoektocht naar bevestiging gaat ten koste van school, werk, echte vrienden en een gezond gevoel van eigenwaarde.

Wil je het boek lezen?Populair. De kracht van innemendheid in een wereld geobsedeerd door status in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mitch Prinstein. Lezen Populair. De kracht van innemendheid in een wereld geobsedeerd door status Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN