De kinderen van papa Koto

De kinderen van papa Koto - Jan Boonstra | Fthsonline.com

...stra tijdens zijn verkenning van Madagaskar, een betrekkelijk onbekend eiland voor de zuidoostkust van het Afrikaanse continent ... Yindo - De kinderen van papa Koto ... . Toch een eiland zo groot als Frankrijk en de Benelux samen. Madagaskar is bekend om zijn unieke flora en fauna. De kleur die de Malagassiërs aan hun land geven is onmiskenbaar Afrikaans. In De kinderen van papa Koto zijn dit letterlijk de kleuren die je op de foto¿s ziet. Het is ook de ¿couleur locale¿ die je proeft bij het lezen van dit vlot geschreven en vaak geestige reisboek. In De kindere ... De kinderen van papa Koto door Jan Boonstra (paperback ... ... . Het is ook de ¿couleur locale¿ die je proeft bij het lezen van dit vlot geschreven en vaak geestige reisboek. In De kinderen van papa Koto volgen we Jan Boonstra tijdens zijn verkenning van Madagas¬kar, een betrekkelijk onbekend eiland voor de zuidoostkust van het Afrikaanse continent. Toch een eiland zo groot als Frankrijk en de Benelux samen. Madagaskar is bekend om zijn unieke flora en fauna. In De kinderen van papa Koto volgen we Jan Boonstra tijdens zijn verkenning van Madagaskar, een betrekkelijk onbekend eiland voor de zuidoostkust van het Afrikaanse continent. Toch een eiland zo groot als Frankrijk en de Benelux samen. Madagaskar is bekend om zijn unieke flora en fauna. De kinderen van papa Koto direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij reisgids-kopen.nl. De online reisgidsen specialist. De kinderen v...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Boonstra
DIMENSIE
10,2 MB
BESTANDSNAAM
De kinderen van papa Koto.pdf

OMSCHRIJVING

In De kinderen van papa Koto volgen we Jan Boonstra tijdens zijn verkenning van Madagas¬kar, een betrekkelijk onbekend eiland voor de zuidoostkust van het Afrikaanse continent. Toch een eiland zo groot als Frankrijk en de Benelux samen. Madagaskar is bekend om zijn unieke flora en fauna. Het is echter niet alleen een ideale vakantiebestemming voor wie is geïnteresseerd in reptielen, lemuren en endemische orchideeën. Wie het land bezoekt, raakt evenzeer onder de indruk van de buitengewoon vriendelijke, maar straatarme, bevolking. Zoals we inmiddels van Boonstra kunnen verwachten - vorig jaar ver¬scheen van hem Veertigduizend Engelen, een rondreis door Ethiopië - zijn het ook in Madagas¬kar met name deze innemende mensen die in zijn verhalen en op zijn foto¿s tot leven komen. Wie door Madagaskar reist, hinkt steeds op twee gedachten. ¿Het rode eiland¿, zoals Madagaskar wel wordt genoemd, lijkt soms onmiskenbaar Afrikaans, terwijl het op een ander moment typisch Aziatisch aandoet. We volgen de schrijver en zijn vrouw op hun tocht door dit schitterende land. Een tocht waarbij de ringstaartmaki¿s in de bomen wachten tot ze weer zijn doorgelopen, maar waarbij de kinderen net zo lang staan te dansen en te zwaaien tot ze uit het zicht zijn verdwenen. De kleur die de Malagassiërs aan hun land geven is onmiskenbaar Afrikaans. In De kinderen van papa Koto zijn dit letterlijk de kleuren die je op de foto¿s ziet. Het is ook de ¿couleur locale¿ die je proeft bij het lezen van dit vlot geschreven en vaak geestige reisboek.

Wil je het boek lezen?De kinderen van papa Koto in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Boonstra. Lezen De kinderen van papa Koto Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN