De kleine Chocolade voor dummies

De kleine Chocolade voor dummies - Anja Wiersma | Fthsonline.com

...uur en leer je chocolade te combineren met bijpassende drankjes ... De kleine Chocolade voor dummies Download PDF ePUB ... . De kleine Chocolade voor Dummies. Het kleine boekje is onderverdeeld in negen verschillende hoofdstukken, waarbij je alles leert over de achtergrond van dat stuk chocolade dat jij zo graag in je mond stopt. In De kleine Chocolade voor Dummies komt eerst de kennismaking met chocolade aan bod. De kleine chocolade voor dummies. Normale prijs: € 8,99 . Special Price € 5,00 . Online uitverkocht. Bekijk de winkel ... De kleine chocolade voor dummies - Alles voor dummies ... ... . Special Price € 5,00 . Online uitverkocht. Bekijk de winkelvoorraad! Ontvang een email wanneer dit artikel weer op voorraad is. Inschrijven. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis* Gratis verzending vanaf ... Lees „De kleine chocolade voor dummies" door Anja Wiersma verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In dit smakelijke boekje leer je alles over chocolade, de geliefde lekkernij die je zowel kunt eten als drinken. Onderwe... De kleine chocolade voor dummies Anja Wiersma • ebook • epub. Samenvatting . In dit smakelijke boekje leer je alles over chocolade, de geliefde lekkernij die je zowel kunt eten als drinken. Onderwerpen als de geschiedenis van cacao, cacao- en chocoladeproducerende landen en de verschillende soorten chocolade komen uitgebreid aan bod. Bestel De kleine chocolade voor dummies van Anja Wiersma. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In dit smakelijke boekje leer je alles over chocolade, de geliefde lekkernij die je zowel kunt eten als drinken. Onderwerpen als de geschiedenis van cacao, cacao- en chocoladeproducerende landen en de verschillende soorten chocolade komen uitgebreid aan b Met De kleine Koffie voor Dummies kom je nooit meer ergens op de koffie. Anja Wiersma is een enthousiaste (thuis)barista. Zij verz...

INFORMATIE

AUTEUR
Anja Wiersma
DIMENSIE
3,66 MB
BESTANDSNAAM
De kleine Chocolade voor dummies.pdf

OMSCHRIJVING

In dit smakelijke boekje leer je alles over chocolade, de geliefde lekkernij die je zowel kunt eten als drinken. Onderwerpen als de geschiedenis van cacao, cacao- en chocoladeproducerende landen en de verschillende soorten chocolade komen uitgebreid aan bod. Ook krijg je een onderdompeling in de praline-cultuur en leer je chocolade te combineren met bijpassende drankjes. Een zinnenprikkelend boekje dat je mee op reis neemt en tegelijkertijd veel praktische tips en handvatten geeft om nog meer te genieten van chocolade.Anja Wiersma is een enthousiaste gastronoom en fijnproever. Ze organiseert workshops over eten en drinken voor professionals en geïnteresseerden. Daarnaast is zij auteur van De kleine Thee voor Dummies en De kleine Koffie voor Dummies.

Wil je het boek lezen?De kleine Chocolade voor dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anja Wiersma. Lezen De kleine Chocolade voor dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN