Drie minuten...

Drie minuten... - Bas Eenhoorn | Fthsonline.com

...n fictieve voorstad die symbool staat voor al die andere rond Stockholm, terwijl hier de grote drugsmaffia in Colombia naar ... Wat is een DMT? Drie-minuten-toets in het basisonderwijs ... ... ... Drie Minuten 5 is gelegen in de buurt Krabbendijke - Oostpolder. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Het is een goed dat wel een sterke maag nodig heeft, er zijn omschrijvingen die heftig zijn. Spannend, realistisch en schr ... Tijd omrekenen » Omrekenen.nl ... . Het is een goed dat wel een sterke maag nodig heeft, er zijn omschrijvingen die heftig zijn. Spannend, realistisch en schrijnend. Een aanrader en lees het vervolg Drie minuten. Uren leesplezier door schrijvers die veel onderzoek doen en die beken schrijve In Drie minuten in Polen vertelt Glenn Kurtz het verhaal van een verloren wereld. In 1938, aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog, trekken de grootouders van Kurtz door Europa en maken een film in hun geboorteplaats Nasielsk, in Polen. Die drie minuten durende film blijkt de belangrijkste getuigenis van een wereld die voorgoed verloren is. De eerste drie minuten. De eerste drie minuten. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,-...

INFORMATIE

AUTEUR
Bas Eenhoorn
DIMENSIE
4,7 MB
BESTANDSNAAM
Drie minuten....pdf

OMSCHRIJVING

Wat gebeurt achter de schermen als zich een ramp, een grootschalig incident of een catastrofe voltrekt? Wat doen de burgemeester en alle anderen die verantwoordelijk zijn? In een persoonlijk relaas geeft burgemeester Bas Eenhoorn van Alphen aan den Rijn meer inzicht. De rode draad van zijn verhaal is open en meelevende communicatie. Op 9 april 2011 voltrok zich het schietdrama in het winkelcentrum de Ridderhof in zijn stad; zes willekeurige bezoekers vonden daarbij de dood en de schutter doodde daarna zichzelf. De manier waarop Bas Eenhoorn en zijn collega's van de gemeente, politie, hulpverleners en het Openbaar Ministerie die crisis opvingen, dwong alom respect af. Kennis, ervaring, maar ook het toeval speelden een belangrijke rol bij wat de autoriteiten op en na die verschrikkelijke negende april deden. Hoe hij daar persoonlijk en professioneel mee om is gegaan laat Bas Eenhoorn op een openhartige wijze zien. Hij laat niet na kritisch te zijn over een aantal kwesties en geeft aanbevelingen hoe de overheid bij rampen nog effectiever kan zijn. Het is een boeiend, heel persoonlijk verhaal van een burgemeester, waarin ook zijn ervaringen met andere gebeurtenissen in de politiek, het bestuur en crisissituaties zijn verweven.

Wil je het boek lezen?Drie minuten... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bas Eenhoorn. Lezen Drie minuten... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN