Eenvoud voor gevorderden

Eenvoud voor gevorderden - Ben Meijering | Fthsonline.com

...rijwilligerswerk, is een grote uitdaging ... Eenvoud voor gevorderden | Boeken ... . Eenvoud voor gevorderden met als subtitel 'ingrediënten voor inspirerend leiderschap' heeft het formaat en de functie van een zakboek met veel citaten en mooie tekeningen in zwart/wit van Gam Klutier.. Het zakboekje behandelt vijftien thema's die bepalend kunnen zijn hoe je invulling geeft aan jouw manier van leidinggeven of managen. Eenvoud voor gevorderden 17 november 2017 Er lijkt weinig verschil van mening te zijn over wat goede (verpleeghuis)zorg is en voorbeelden + + Enkele voorbeelden Zoals de kleinschalige woonvoorzieningen Warmthuis en Reigershoeve die laten zien hoe mooi en leuk de zorg voor mensen met dementie is en daarmee ook anderen willen inspireren . 'Eenvoud voor gevorderden, ingrediënt ... Eenvoud voor gevorderden | Kennisland ... . 'Eenvoud voor gevorderden, ingrediënten voor inspirerend leiderschap' van Ben Meijering geeft handvatten om leiderschap authentiek, passievol en met inspiratie vorm te geven en de ander de kans ... Eenvoud voor gevorderden 'Ieder mens is een geboren leider. Bij je geboorte krijg je de opdracht mee vanaf een zeker moment je eigen leven te leiden. Leiderschap is daarmee in essentie dus van en voor iedereen. Velen van ons zetten in hun leven een stapje verder en maken van leiderschap hun beroep. 'Eenvoud voor gevorderden, ingrediënten voor inspirerend leiderschap' van Ben Meijering geeft handvatten om leiderschap authentiek, passievol en met inspiratie vorm te geven en de ander de kans te geven om zichzelf te ontwikkelen. Dat kan gaan om leiding geven in een zakelijke omgeving, maar ook bijvoorbeeld als ouder binnen een gezin, als vrijwilliger bij een vereniging of als docent voor de ... Eenvoud voor gevorderden Ingrediën...

INFORMATIE

AUTEUR
Ben Meijering
DIMENSIE
8,13 MB
BESTANDSNAAM
Eenvoud voor gevorderden.pdf

OMSCHRIJVING

Eenvoud voor gevorderden, volgens Jaap Jonen een naslagwerk waarover hij veel eerder had willen beschikken, geeft je de kans jezelf te ontwikkelen en zo leiderschap authentiek vorm te geven.Inspirerend leidinggeven, of dat nu binnen een bedrijf is of in je gezin, sportclub of vrijwilligerswerk, is een grote uitdaging. Ons leiderschap wordt bepaald door wie wij zijn en door de ontwikkeling die we doormaken. Volgens Ben Meijering is streven naar eenvoud daarbij het belangrijkste.Eenvoud is niet hetzelfde als simpel, het is de hoogste vorm van ontwikkeling. Eenvoud is puur, zuiver, direct, onweerstaanbaar en ken geen ballast.In 'Eenvoud voor gevorderden', met prachtige illustraties van Gam Klutier, geeft Meijering ingrediënten om leiderschap authentiek en met passie en inspiratie vorm te geven én om de ander de tijd en de kans te geven zichzelf te ontwikkelen.

Wil je het boek lezen?Eenvoud voor gevorderden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ben Meijering. Lezen Eenvoud voor gevorderden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN