Het huis aan de rand van de hemel

Het huis aan de rand van de hemel - Bettina Storks | Fthsonline.com

... en lijsten Retourzendingen en bestellingen Probeer Prime Winkel-wagen ... Recensie: De stad aan de rand van de hemel - Chicklit ... . Kindle Store. Zoek Zoeken Hallo Bestemming ... De stad aan de rand van de hemel. De Indiase Jahan is op jonge leeftijd aanwezig bij de geboorte van het witte olifantje Chota, waardoor tussen hen een... Bestel Het huis aan de rand van de hemel van Bettina Storks. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het is bijna zomer en dat betekent dat er weer flink wat zomerse feelgood romans staan te verschijnen. Hét zomerboek van 2015 wordt 'Het huis aan de rand van de hemel' va ... Het huis aan de rand van de hemel | Bettina Storks ... ... . Hét zomerboek van 2015 wordt 'Het huis aan de rand van de hemel' van Bettina Storks; een indrukwekkende roman vol complexe familiegeheimen. Lees hier alvast een voorpublicatie. Het huis aan de rand van de hemel is een dergelijk boek. En toch vraag je je tijdens het lezen de hele tijd af waarom. Het verhaal op zich is inhoudelijk zeker niet zo mooi. Een onverkwikkelijke daad, generaties lang geheimgehouden. Een kleindochter, die een belofte doet zonder zich te realiseren hoe moeilijk het zal zijn om die na te komen. 18-jul-2015 - Het huis aan de rand van de hemel beschrijft de zoektocht van Lizzy naar de waarheid: een belofte aan haar opa. Wat zijn de geheimen van het verleden? 'Dit boek heeft een heel grote indruk op mij gemaakt.' - Lezersreactie Hebban.nl 'Het huis aan de rand van de hemel heb ik met een brok in mijn keel uitgelezen. Wat een ontzettend mooi en aangrijpend verhaal. Zelfs nu ik het uit heb spookt het nog door mijn hoofd en dat wil wat zeggen!' - Biebmiepje 'Frankrijk, Gérardmer, november 1940 - Terwijl de wind over het plateau in de Vogezen veegde, hield de Rosshimmel de adem in. De paarden verstarden en spitsten hun oren. Toen kwamen ze ineens in beweging, vrijwel gelijktijdig, tot ze één enkele grote formatie vormden. De bodem vibreerde zo heftig dat de trillingen tot in de wijde omtrek te voelen waren. Het huis aan de rand van de hemel. Bettina Storks [GENRE] Romans en Literatuur [STREEK] Grand Est [VERSCHENEN] 2015 [PAGINA'S] 352 [UITGEVER] A.W. Bruna Uitgevers [PRIJS] 18,99. bol.com. Bestel veilig en snel bij Bol.com of Libris. Met een online aankoop bij Libris steunt u uw lokale boekhandel, en kunnen wij deze website onderhouden. Het huis aan de rand van de hemel 'Frankrijk, Gérardmer, november 1940 - Terwijl de wind over het plateau in de Vogezen veegde, hield de Rosshimmel de adem in. De paarden verstarden en spitsten hun oren. Toen kwamen ze ineens in beweging, vrijwel gelijktijdig, tot ze één enkele grote formatie vormden. 'Het huis aan de rand van de hemel' is een onderhoudende roman met een actueel karakter vanwege de zoektocht van kleindochter Lizzy naar de verborgen geschiedenis van de Joodse familie Bloch en haar grootvader Bodo Kirchmann in Freiburg Duitsland en van het landgoed Rosshimmel in De Vogezen Frankrijk....

INFORMATIE

AUTEUR
Bettina Storks
DIMENSIE
4,65 MB
BESTANDSNAAM
Het huis aan de rand van de hemel.pdf

OMSCHRIJVING

'Frankrijk, Gérardmer, november 1940 - Terwijl de wind over het plateau in de Vogezen veegde, hield de Rosshimmel de adem in. De paarden verstarden en spitsten hun oren. Toen kwamen ze ineens in beweging, vrijwel gelijktijdig, tot ze één enkele grote formatie vormden. De bodem vibreerde zo heftig dat de trillingen tot in de wijde omtrek te voelen waren. De massa van hun gespierde, krachtige lijven liet diepe sporen achter in de pas gevallen sneeuw, die de wind geleidelijk weer zou uitwissen.'Lizzy Tanner leidt een gelukkig leven met haar gezin. Ze hebben geen geldzorgen en als het nodig is, schiet Lizzy’s grootvader Bodo – het hoofd van een horlogedynastie in Baden – te hulp. Aan dit zorgeloze, luxe leven komt een einde als Bodo sterft. Niet alleen heeft hij het landgoed van de familie in de Vogezen aan twee totale vreemden nagelaten, ook heeft hij Lizzy een opdracht gegeven vanaf zijn sterfbed: zoek naar de waarheid. Zorg dat er gerechtigheid komt. Haar zoektocht leidt naar de jaren dertig. En wat Lizzy ontdekt zal haar familie in een heel nieuw daglicht plaatsen. Ze zal moeten kiezen tussen vertrouwen en smaad, waarheid en vergeving, tussen haar familie en haar overtuiging van dat wat juist is.

Wil je het boek lezen?Het huis aan de rand van de hemel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bettina Storks. Lezen Het huis aan de rand van de hemel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN