Oefenboek Groep 1-2 Rekenen - Deel 2

Oefenboek Groep 1-2 Rekenen - Deel 2 - De Bijlesmeester | Fthsonline.com

...rden voor toetsvoorbereidingen in groep 7 ... Rekenen Oefenboek deel 2 groep 6 - - 9789493128286 | Bruna.nl ... . Er kan geoefend worden voor het vak Rekenen, zoals het getoetst wordt in de LVS- en Entreetoetsen. Dit geldt niet alleen voor Rekenen in de toetsen van Cito, maar ook voor toetsen in groep 7 van andere toegelaten aanbieders. Citotoets Begrijpend lezen Oefenboeken - Deel 1 en 2 - Groep 7 en 8 + Citotoets Oefenboeken - Deel 1, 2 en 3 - Groep 8 + 1 licentie 366 dagen. 50% korting op het derde product. 174,9 ... Entreetoets Oefenboeken - Deel 1, 2 en 3 - Groep 7 ... . 50% korting op het derde product. 174,90 137,40. Maak een keuze ... Rekenen Oefenboeken - Deel 1 en 2 - Groep 7. 44,95 Kies ... 24 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop oefenboek groep 2 eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! In dit oefenboek voor rekenen (deel 2 van een serie van 2) van Junior Einstein kan op een juiste en verantwoorde manier geoefend worden voor het vak rekenen voor de LVS-toetsen (M6 en E6) van Cito (3.0) die afgenomen worden in groep 6. Ook kan dit boek gebruikt worden ter voorbereiding op LVS-toetsen in groep 6 van andere toetsaanbieders, die Met dit Oefenboek Rekenen voor groep 8 (deel 2 van een serie van 2) kunnen kinderen op een goede en verant-woorde manier - zelfstandig - hun vaardigheden voor rekenen verder ontwikkelen. Beide Oefenboeken zijn geschikt om te oefenen voor de LVS-toetsen (B8 en M8), maar ook voor de Centrale Eindtoets van het Cito. Entreetoets Oefenboeken - Deel 1, 2 en 3 - Groep 7 Eindtoets Oefenboeken - Geschikt voor de IEP Eindtoets gr. 8 Online oefenpakket Junior Einstein - alle groepen - alle vakken De beste voorbereiding op de Entreetoets en de LVS-toetsen. Dit Rekenen Oefenboek (deel 2 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 6. Er kan geoefend worden voor het vak Rekenen zoals het getoetst wordt in de LVS-toetsen (M6 en E6). Dit geldt niet alleen voor Rekenen in de toetsen van Cito (3.0), maar ook voor toetsen in groep 6 van andere toegelaten ... Deze Rekenen Oefenboeken (deel 1 en 2) zijn zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 5. Er kan geoefend worden voor het vak Rekenen zoals het getoetst wordt in de LVS-toetsen (M5 en E5). Dit geldt niet alleen voor Rekenen in de toetsen van Cito (3.0), maar ook voor toetsen in groep 5 van andere toegelaten aanbieders....

INFORMATIE

AUTEUR
De Bijlesmeester
DIMENSIE
9,57 MB
BESTANDSNAAM
Oefenboek Groep 1-2 Rekenen - Deel 2.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is het tweede deel van een tweedelige set. De opgaven zijn onderverdeeld binnen de volgende onderwerpen: Getallen t/m 20Erbijsommen en erafsommenRuimtelijk inzichtPlaatsaanduidingenVormenAan het einde van het boek worden alle opgaven nog een keer door elkaar gemixt, zo kan het kind oefenen met alle onderwerpen. Dit zorgt er ook voor dat een eventuele begeleider een goed overzicht krijgt van welke onderwerpen misschien meer aandacht nodig hebben. De opgaven zijn niet alleen op dit niveau samengesteld maar ook aangepast op de einddoelen voor groep 1 (tellen t/m 6) en overstijgen soms ook de leerdoelen met als doel het uitdagen van ieder kind. Het is verstandig dat iemand meeleest om de opdracht uit te leggen, alvorens het kind zelf aan de slag kan met de opdrachten. Af en toe wordt er aan het kind gevraagd om wat te tekenen, stiften of kleurpotloden zijn dus van belang. De antwoorden vindt u achterin het boek. De variatie tussen het tekenen en de theorie zorgt voor een speelse, maar toch leerzame ervaring. Het boek is ligt en past makkelijk in een schooltas! Super handig om mee te nemen op pad.De Bijlesmeester helpt leerlingen met leren en ook om plezier te hebben in het leren. Want leren stopt nooit! De leervaardigheden van je kind spelen zelfs een grote rol in het bepalen van zijn of haar toekomst. De Bijlesmeester heeft als doel dat leerlingen met plezier naar school gaan. Bijles en huiswerkbegeleiding hebben hier enorm veel invloed op.Er is zoveel winst te behalen (en tijd te besparen) door individueel met het kind te werken aan de schoolvakken.

Wil je het boek lezen?Oefenboek Groep 1-2 Rekenen - Deel 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur De Bijlesmeester. Lezen Oefenboek Groep 1-2 Rekenen - Deel 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN