De vrouwenverzamelaar

De vrouwenverzamelaar - Adri van Beelen | Fthsonline.com

...keling van gebeurtenissen, sommige tragisch, andere hilarisch, die uiteindelijk leiden tot de demasque van Luuk Assante ... Bureau ISBN - De vrouwenverzamelaar ... . Van Beelen schreef met De vrouwenverzamelaar een literaire komedie die zijn weerga niet kent. De vrouwenverzamelaar [e-Boek] Adri van Beelen. Adri van Beelen is een geweldige auteur. Download en lees het boek De vrouwenverzamelaar op onze website meubelbeursmechelen.be. Helemaal vrij. U vindt De vrouwenverzamelaar in PDF, ePUB, MOBI. Bestel De vrouwenverzamelaar Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20 ... bol.com | De vrouwenverzamelaar (ebook), Adri van Beelen ... ... . U vindt De vrouwenverzamelaar in PDF, ePUB, MOBI. Bestel De vrouwenverzamelaar Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De achtendertigjarige Luuk Assante reist voor zijn werk de hele wereld over. Dat bestaan heeft hem inmiddels veertig minnaressen in evenzoveel landen opgeleverd. Luciano, zoals de dames hem kennen, geniet van zijn bijzondere en vooral knappe vrouwen en leeft een heerlijk leven. Maar dan ontmoet hij de Nederlandse Sonja en tegen zijn principes in krijgt hij een serieuze relatie met haar. Met De vrouwenverzamelaar schreef Van Beelen een bijzondere literaire komedie. Wat aanvankelijk leest als een ontroerend liefdesverhaal, ontaardt uiteindelijk in een absurdistische roman. Adri van Beelen (Leiden, 1959) is journalist en schrijver. De vrouwenverzamelaar: roman: Amazon.es: Adri van Beelen, Karin Dienaar: Libros en idiomas extranjeros De vrouwenverzamelaar Adri van Beelen • ebook • epub. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Epub Auteur: Adri van Beelen ... Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart. ... Bestel De vrouwenverzamelaar Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De vrouwenverzamelaar: roman | Karin Dienaar, Adri van Beelen | ISBN: 9789460682490 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Buy De vrouwenverzamelaar: roman 01 by Adri Van Beelen (ISBN: 9789460682490) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders....

INFORMATIE

AUTEUR
Adri van Beelen
DIMENSIE
7,37 MB
BESTANDSNAAM
De vrouwenverzamelaar.pdf

OMSCHRIJVING

De 38-jarige Luuk Assante, kwaliteitsmanager voor een internationale fabrikant van conservenblikken, reist de hele wereld over. Dat bestaan heeft hem inmiddels veertig minnaressen opgeleverd, stuk voor stuk bijzondere en vooral knappe vrouwen die hem kennen als Luciano en die van elkaars bestaan niet op de hoogte zijn. Tijdens een feestje van zijn beste vriend Martin Querel ontmoet hij de Nederlandse Sonja Berkendaal. Luuk, die heeft gezworen nooit op een Nederlandse verliefd te worden, loopt in eerste instantie weg voor zijn gevoel. Maar als hij toch besluit met Sonja een relatie aan te gaan, voelt hij zich verplicht afscheid te nemen van zijn minnaressen.Samen met Martin komt hij tot de conclusie dat er maar één oplossing is: Luciano zal moeten overlijden. Martin organiseert een begrafenis in kleine kring in het Italiaanse bergdorpje Oggia, nabij de Zwitserse grens en informeert de vrouwen van Luciano. De plaatselijke pastoor wordt omgekocht, net als een ouder echtpaar uit het dorp, zijn zogenaamde ouders. Als Luuk en Martin arriveren om de 'begrafenis' bij te wonen, constateren ze dat zo ongeveer al zijn minnaressen hun dierbare vriend Luciano de laatste eer komen bewijzen. Als programmamaker Marcello Puccini van rai Uno ter ore komt dat er een Miss World Verkiezing wordt gehouden in Oggia vliegt hij per helikopter met een cameraploeg naar het bergdorp. De kerkdienst wordt wereldnieuws en ook Sonja Berkendaal krijgt er lucht van. Wat volgt is een aaneenschakeling van gebeurtenissen, sommige tragisch, andere hilarisch, die uiteindelijk leiden tot de demasque van Luuk Assante.Van Beelen schreef met De vrouwenverzamelaar een literaire komedie die zijn weerga niet kent. Wat in het begin leest als een bijzonder liefdesverhaal, ontaardt uiteindelijk in een absurdistische literaire roman, die bij de lezer een glimlach op het gezicht zal toveren.

Wil je het boek lezen?De vrouwenverzamelaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adri van Beelen. Lezen De vrouwenverzamelaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN