Hoor je me

Hoor je me - Rob Kamphues | Fthsonline.com

... vergezellen zijn broer Joost en zijn ex-vrouw Machteld hem in het ziekenhuis ... Papa, hoor je me? door Tamara Bos (gebonden ... ... . Zou Albert iets meekrijgen van wat tegen hem gezegd wordt terwijl hij in coma ligt? Het weerhoudt Joost en Machteld er niet van om volledig hun hart te luchten.Nu Albert er misschien ... Papa, hoor je me? Auteur: Tamara Bos. Schrijf een review. Delen. Afbeelding 1 van 17. Nederlands Hardcover 9789025858278 Druk: 1 augustus 2011 48 pagina's ... 'Hoor je me' is een psychologische roman,geschreven met een vaart en span ... hoor je me - Engelse vertaling - bab.la Nederlands-Engels ... ... ... 'Hoor je me' is een psychologische roman,geschreven met een vaart en spanning die de lezer tot de laatste bladzijde niet meer loslaat. Rob Kamphues (1960) is schrijver,tv-presentator en cabaretier. Daarnaast is hij fervent autocoureur. Hij schreef jarenlang voor tvprogramma's als Het Klokhuis en was vanaf het eerste uur betrokken bij Kopspijkers. Vertalingen in context van "hoor je me" in Nederlands-Engels van Reverso Context:...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Kamphues
DIMENSIE
10,84 MB
BESTANDSNAAM
Hoor je me.pdf

OMSCHRIJVING

Tijdens een optreden in een tv-talkshow wordt Albert Vos getroffen door een herseninfarct. In de cruciale uren erna vergezellen zijn broer Joost en zijn ex-vrouw Machteld hem in het ziekenhuis. Zou Albert iets meekrijgen van wat tegen hem gezegd wordt terwijl hij in coma ligt? Het weerhoudt Joost en Machteld er niet van om volledig hun hart te luchten.Nu Albert er misschien binnenkort niet meer is, kunnen ze hem nog één keer goed de waarheid vertellen. Hun waarheid,zonder dat hij hen kan tegenspreken of van hen kan weglopen. Hoe hij zich gedragen heeft als broer, en als echtgenoot, en welke invloed dat heeft gehad op hún levens. Dit is het moment om rekeningen te vereffenen.'Hoor je me' is een psychologische roman,geschreven met een vaart en spanning die de lezer tot de laatste bladzijde niet meer loslaat.Rob Kamphues (1960) is schrijver,tv-presentator en cabaretier. Daarnaast is hij fervent autocoureur. Hij schreef jarenlang voor tvprogramma's als Het Klokhuis en was vanaf het eerste uur betrokken bij Kopspijkers. Later kreeg hij veelsucces als presentator van De Reünie en Kamphues maakt vrienden. Eerder verschenen van hem de boeken Naar de haaien en Inhaalrace. Hoor je me is zijn eerste roman.

Wil je het boek lezen?Hoor je me in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Kamphues. Lezen Hoor je me Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN