De taal der liefde

De taal der liefde - Jaap Zijlstra | Fthsonline.com

...ty for readers. Een homoseksuele schrijver vertelt zijn vrienden in bed gedroomde ... De taal der liefde - Mindful Analysis ... ... Liefde en seks - er is in onze taal geen ander onderwerp waar zó veel woorden en uitdrukkingen over gaan. In De taal der liefde verzamelde Ton den Boon meer dan 2600 woorden over seks en erotiek, verlucht met 30 kaderteksten en 'verrukkullukke' citaten van meer dan 400 mannelijke en vrouwelijke schrijvers uit de Nederlandse en Vlaamse literatuur - van 1945 tot nu, van canon tot cult. De taal der liefde is onder andere te bestellen in de webwinkel van Van Dale. I ... De taal der liefde | De Volkskrant ... . De taal der liefde is onder andere te bestellen in de webwinkel van Van Dale. In de Week van het Nederlands , van 7 tot en met 14 oktober, laten bedrijven en organisaties met verschillende activiteiten zien dat het Nederlands een levendige en aantrekkelijke taal is. De taal der liefde. Categorie: Columns. Het klinkt misschien cynisch maar heel vaak vraag ik mij af of de hedendaagse (hang)jongeren nog een geest, een ziel hebben. Ze maken op mij te veel de indruk van Zombies. ... De Taal Der Liefde | ISBN 9789025380670 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De taal der liefde. Laatste update: augustus 26, 2015 - Door Gastblogger. Het is zo'n mooi woord: liefde! Een zwaarbeladen woord met een zeer verschillende betekenis van persoon tot persoon. In de eerste plaats moeten we onderscheiden over wat voor soort liefde we praten. Hoe is het gesteld met jouw kennis van de taal der liefde? In verband met de Week van het Nederlands en de verschijning van het boek De taal der liefde, geschreven door Ton den Boon (Nederlandse hoofdredacteur Dikke Van Dale), hebben we een gratis dictee gemaakt....

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Zijlstra
DIMENSIE
5,95 MB
BESTANDSNAAM
De taal der liefde.pdf

OMSCHRIJVING

De bloemlezing "De taal der liefde' bevat de mooiste religieuze gedichten van Jaap Zijlstra, de geliefde dominee-dichter die overleed in 2015. Geen dichter wist de eenvoud en diepgang van het evangelie en de verwondering over het leven zo nieuw en toch herkenbaar te verbeelden. Zijn taaltalent en geestdrift vonden de woorden die een breed spectrum van gevoelens bestrijken. Naast de geloofsgedichten staan in deze bundel tientallen gebeden, even helder van taal en vol geloofsvertrouwen.

Wil je het boek lezen?De taal der liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Zijlstra. Lezen De taal der liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN