Emoties

Emoties - Osho | Fthsonline.com

...ntrekken van de spieren en hartslagversnelling ... Wat zijn emoties? | Mens en Gezondheid: Diversen ... . Gevoelens/emoties-lijst. Zo gebruik je deze lijst: Neem de hele lijst door en bepaal van elk beschreven gevoel of je dit voelt. Kies uit de door jou geselecteerde gevoelens de belangrijkste. Gebruik dat gevoel om verder te gaan met het 6-stappenplan. Rijke emoties . Volgens de onderzoekers zijn emoties veel rijker dan voorheen werd aangenomen. Ze hopen dat de studie andere wetenschappers zal helpen om de emoties die onder stemmingen liggen, preciezer te begrijpen. Dit zou kunnen leiden tot betere psychiatris ... Emoties en gevoelens - uitleg door psycholoog van ... ... . Dit zou kunnen leiden tot betere psychiatrische behandelingen en meer inzicht in de neurologische basis van gevoelens. Er zijn 6 basisemoties (dit zijn aangeboren, dus universele emoties) De volgende zes emoties worden de universele basisemoties genoemd. Ze zijn niet alleen bedacht zodat ze als hoofdcategorieën kunnen dienen om andere emoties eronder te verdelen, maar vooral omdat de gezichtsuitdrukkingen wereldwijd hetzelfde zijn bij de mensen die deze emoties laten zien. Probeer je emoties niet uit de weg te gaan, maar treedt ze onderzoekend tegemoet. Dat maakt de emoties minder beangstigend en het zorgt er voor dat je wat kunt leren van je emoties. Oordeel niet te snel over je gevoelens : veel mensen zijn geneigd om hun gevoelens te veroordelen. Een emotie wordt vaak omgeschreven als een innerlijke beleving of gevoel van bijvoorbeeld vreugde, angst, boosheid, verdriet dat door een bepaalde situatie wordt opgeroepen of spontaan kan optreden. Emoties gaan echter niet alleen met subjectieve gevoelens, maar ook met lichamelijke reacties en bepaalde expressies in het gedrag gepaard. In ... Gevoelens en emoties wijzen u de weg in uw leven en brengen u bij uw behoeften, verlangens maar ook bij uw grenze...

INFORMATIE

AUTEUR
Osho
DIMENSIE
8,70 MB
BESTANDSNAAM
Emoties.pdf

OMSCHRIJVING

Emoties - vrij van angst, woede en jaloezieHelemaal in moeilijke situaties is het belangrijk dat men zich niet door zijn emoties laat overweldigen. Osho’s inzicht in de emotionele natuur van mensen reikt veel verder dan die van de conventionele psychologie. In dit boek maakt hij de lezer vertrouwd met de mogelijkheid iedere situatie met rust en bezinning tegemoet te treden.Nee, dit is geen hoe-moet-ik-doen/zijn-boek. Het is een lamp die je, ongeacht wie je bent, kunt gebruiken om licht te brengen in de verborgen hoekjes van de eigen unieke individualiteit.

Wil je het boek lezen?Emoties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Osho. Lezen Emoties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN