Helen met de Energie van Lichtbanen

Helen met de Energie van Lichtbanen - T. Thali | Fthsonline.com

... niet alleen een genezer kunnen zijn ... Helen met energie ... Opleiding voor Lichtbanen-therapie - Raum für Lebensfluss ... . Helen door handoplegging, is zo oud als de mensheid en komt in vele culturen voor. De essentie van deze manier van helen is het doorgeven van energie door middel van aanraking. We kunnen het allemaal, iedereen heeft immers deze energie in zich: De Universele Levenskracht stroomt door ons allemaal. De Draken energie laat zich niet 'afdwingen'. En komt pas op je Pad als je er innerlijk Klaar voor ben ... Helen met de energie van lichtbanen - Bibliotheek.nl ... . En komt pas op je Pad als je er innerlijk Klaar voor bent. Als de Draken energie je roept, of op je Pad komt d.m.v. meditaties, healing enz. dan kan dit betekenen dat je al vaker met de Draken energie hebt samen gewerkt. Ze voelt in ieder geval vertrouwd aan, maar ook een beetje overweldigend. Helen met je handen: ... legt Marnix uit. "Het komt uit het Japans. Rei kan vertaald worden als universeel, ki als energie. Werken met levensenergie komt op veel plekken in de oudheid terug. ... De Universiteit van Californië toonde bijvoorbeeld aan dat geblinddoekte mensen in staat zijn met hun handen de emoties van de andere persoon te voelen. De heling is gericht op het ontdekken van de oorzaken van de klachten, in plaats van symptomen te bestrijden. De therapeut heeft de intentie om het zelfhelend vermogen van de cliënt in gang te zetten, zodat diens zielsenergie kan stromen naar waar het nodig is. Er wordt géén energie toegevoegd of weggehaald uit de energie van de therapeut. ENGELEN HELEN WORKSHOP: " Helen met de Energie v.d. Engelen " IET®. In deze 1-daagse workshop gaan we samen werken met de ' 9 Helende Engelen v.h. Energieveld '. Ontmoet Aartsengel: Ariël, Raphaël, Gabriël, Celestina, Faith, Cassiël. Daniël, Sarah en Michaël. Je leert: * De engelen uitnodigen. Stress kan van buiten komen (denk aan een blessure, breuk door bijvoorbeeld een val van de trap of een ongeluk). Stress voor je lichaam wordt ook veroorzaakt door luchtvervuiling, slecht eten, roken, alcohol, drugs, etc. waardoor het lichaam de energie moet steken in het neutraliseren van die schadelijke effecten....

INFORMATIE

AUTEUR
T. Thali
DIMENSIE
7,97 MB
BESTANDSNAAM
Helen met de Energie van Lichtbanen.pdf

OMSCHRIJVING

Trudi ThaliHelen met de Energie van LichtbanenOver het licht der engelen en spirituele meridiaanbehandeling voor het openen en helen van het fijnstoffelijk lichaam bindwijze: paperback formaat: 17 x 24 cm omvang: 144 blz. illustraties: zwart/wit prijs: 19,90 ISBN: 978 90 6378 575 8 Lichtbanen kun je vergelijken met 'energiekanalen' die door ons lichaam lopen. In het oude, traditionele China, waar energiewerk zijn oorsprong kent, zijn deze met geheimen omgeven energiekanalen al heel lang bekend. Lichtbanen kunnen ons helpen bij het (weer) vrij laten stromen van de Universele Levensenergie: het zijn de kanalen waarlangs de Kosmische Energie ons lichaam kan verzorgen, zelfgenezing kan ondersteunen en klachten kan verzachten. Met behulp van slechts 14 handposities is het mogelijk alle meridiaan- en toepassingsgebieden van het lichaam te stimuleren en aan te zetten tot het ongehinderd laten stromen van de Universele Levensenergie. Door zachte aanrakingen van de handen op de belangrijke punten van deze Lichtbanen kunnen innerlijke en lichamelijke blokkade's worden opgeheven. Het vrije stromen van de Universele Energie bevordert spirituele ontplooiing en verhoogt de paranormale gevoeligheid, kracht en sensibiliteit. Helen met de Energie van Lichtbanen is een welkome en bruikbare aanvulling op het werken met Reiki en lichaamswerk in het algemeen.

Wil je het boek lezen?Helen met de Energie van Lichtbanen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Thali. Lezen Helen met de Energie van Lichtbanen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN