Technologie in de oudheid - De Grieken

Technologie in de oudheid - De Grieken - Charlie Samuels | Fthsonline.com

...e oude naam van een gebied in Irak. Hier ontstonden de eerste steden en staten van ... Grieken - Wikipedia ... ... In Technologie in de oudheid lezen kinderen van 11 jaar en ouder over de uitvindingen van volkeren die honderden en duizenden jaren geleden leefden. De oude Grieken bijvoorbeeld onderzochten al hoe de wereld in elkaar zat. Zij waren de grondleggers van onze geneeskunde, wiskunde en sterrenkunde. De Grieken onderzochten als eersten hoe de wereld in elkaar zat. Ze ontdekten van alles op het gebied van de geneeskunde, de wiskunde en de sterr ... Arsscribendi ... . Ze ontdekten van alles op het gebied van de geneeskunde, de wiskunde en de sterrenkunde. ... Beschrijving Technologie in de oudheid: De Grieken ... Technologie in de oudheid - Het Oude Egypte (Hardcover). Het oude Egypte is beroemd om zijn mummies, piramides en hiërogliefen. Maar de oude Egyptenaren... De Grieken onderzochten als eersten hoe de wereld in elkaar zat. Ze ontdekten van alles op het gebied van de geneeskunde, de wiskunde en de sterrenkunde. Toggle navigation. 070 ... Technologie in de oudheid - De Grieken Matthew White & Mark Walker & Charlie Samuels . Wie waren ... We hebben geïdentificeerd 3 identieke of soortgelijke edtions van het boek - Technologie In De Oudheid - De Romeinen - Hardcover! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u degene die u geïnteresseerd bent in:. 100%: Charlie Samuels, Translator: Karin Beneken Kolmer: - Technologie In De Oudheid - De Romeinen - Hardcover (ISBN: 9789461753229) 2015, in het ... Wie waren de eerste wetenschappers ter wereld? De oude Grieken! De Grieken onderzochten als eersten hoe de wereld in elkaar zat. Ze ontdekten van alles op het gebied van de geneeskunde, de wiskunde en de sterrenkunde. Het waren echte uitvinders. Ze bouwden vuurtorens, scheepsliften, klokken, de eerst...

INFORMATIE

AUTEUR
Charlie Samuels
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Technologie in de oudheid - De Grieken.pdf

OMSCHRIJVING

Wie waren de eerste wetenschappers ter wereld? De oude Grieken! De Grieken onderzochten als eersten hoe de wereld in elkaar zat. Ze ontdekten van alles op hetgebied van de geneeskunde, de wiskunde en de sterrenkunde. Het waren echte uitvinders. Ze bouwden vuurtorens, scheepsliften, klokken, de eerste stoommachine en de eerste computer. In De Grieken lees je over hun uitvindingen.

Wil je het boek lezen?Technologie in de oudheid - De Grieken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Charlie Samuels. Lezen Technologie in de oudheid - De Grieken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN