Wijsheid uit Oost en West

Wijsheid uit Oost en West - W. Jager | Fthsonline.com

...liteit 01 by W. Jager (ISBN: 9789056701871) from Amazon's Book Store ... Marcel Messing: Gnostische wijsheid in Oost en West ... ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Boeken kunnen zowel IN BELGIE als in NEDERLAND verzonden worden, tegen plaatselijke verzendkosten. Wij wonen bij de grens. Wijsheid uit Oost en West... Juist is de opmerking van prof. Veth: 'Te Batavia is de naam Mardijkers sedert lang in onbruik geraakt'. Even onbekend is thans die van Papangers, die er volgens Uit Oost en West voor in de plaats gekomen is, welke Papangers vermoedelijk huisjongens waren van de stam der Pampanga's op de Filippijnen. Wijsheid uit Oost en West book. Read reviews from world's largest ... bol.com | Wijsheid uit Oost en West, W. Jager ... ... . Wijsheid uit Oost en West book. Read reviews from world's largest community for readers. Oost is Oost en West is West. ... zie ik altijd een scene uit een James Bond-film voor ogen. ... Wat me vooral stoort is dat Oosterling tal van vergelijkingen trekt tussen Japanse wijsheden en gedachtegangen van westerse filosofen, maar tweeduizend jaar christendom volledig onbesproken laat. Oost West Centrum organiseert cursussen en andere activiteiten rond gezond, natuurlijk en geïnspireerd leven. In ons aanbod integreren we diverse holistische visies en inzichten uit het Oosten en het Westen. Kwaliteit, duurzaamheid, eigen wijsheid en praktische bruikbaarheid staan in alle cursussen centraal. (zie onze missie en visie)...

INFORMATIE

AUTEUR
W. Jager
DIMENSIE
10,44 MB
BESTANDSNAAM
Wijsheid uit Oost en West.pdf

OMSCHRIJVING

Willigen Jäger wordt al benedictijn en zenmeester zowel door de westerse christelijke mystiek alsook door de oosterse zen geïnspireerd en stijgt tegelijkertijd ver boven de traditionele voorstellingen van de religies uit. In dit boek geeft hij zijn visie op een integrale spiritualiteit. Hij verenigt hierin de grote schat aan ervaring van oosterse en westerse wijsheid en oefenwegen, en betrekt hierbij ook de nieuwe inzichten van de wetenschap. Willigen Jäger wijst de weg naar een diepe spirituele ervaring die de bron is voor echte vernieuwing op alle menselijke en maatschappelijk gebieden.

Wil je het boek lezen?Wijsheid uit Oost en West in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Jager. Lezen Wijsheid uit Oost en West Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN