De Kameleon Opnieuw In Actie

De Kameleon Opnieuw In Actie - H. de Roos | Fthsonline.com

.... Vivat Kameleon : 13. De Kameleon blijft favoriet : 14 ... Kameleon 10 - de Kameleon opnieuw in actie - De ... ... . De Kameleon wint de prijs : 15. De Kameleon brengt geluk : 16. Bravo Kameleon : 17. Vakantie met de Kameleon : 18. De Kameleon viert feest : 19. Tip top Kameleon : 20. De Kameleon schiet te hulp : 21. Trouwe vrienden van de ... De kameleon opnieuw in actie. 7 7 x gezien 0 0 x bewaard sinds 21 apr. '20, 11:21 ... de Kameleon opnieuw in actie. Wanneer onze vrienden Hielke en Sietse Meneer Koremans helpen aan een ligplaats voor zijn jacht, ontmoeten ze een meisje dat graag wil waterskiën. Ze besluiten een touw vast te binden aan hun snelle b ... ‎de Kameleon opnieuw in actie in Apple Books ... . Ze besluiten een touw vast te binden aan hun snelle boot De Kameleon. Dat gaat zo goed dat zelf de jongens zin krijgen om te gaan waterskiën. Verder ontdekt molenaar Dijkstra dat zijn molen een echte trekpleister voor ... De Kameleon opnieuw in actie. Meneer Koremans zoekt voor zijn jacht een mooie ligplaats aan het meer. Hielke en Sietse varen met hem in hun Kameleon het meer rond en komen bij het paviljoen een kruiser tegen van een vriend van meneer Koremans. Deze vriend, Caspers, heeft een dochter die gek is op waterskien. Kameleonserie De Kameleon opnieuw in actie. ... Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs. de Kameleon opnieuw in actie H de Roos. Nu beoordeeld met: Algemene beoordeling: Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw. Lees + Toevoegen aan leeslijst H de Roos de Kameleon ... De Kameleon Opnieuw in Actie - H. de Roos (1960) mijn stem. 3,20 (15) 15 stemmen . Nederlands Jeugdboek Avontuur . 144 pagina's Eerste druk: Uitgeverij Kluitman, Alkmaar (Nederland) Meneer Koremans zoekt voor ... ROOS, H. DE - NU TE KOOP - Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Get this from a library! De Kameleon opnieuw in actie. [H de Roos; Gerard van Straaten] -- De tweeling Hielke en Sietse spant zich in om hun dorp, door o.a. watersportevenementen op het meer, voor toeristen aantrekkelijk te maken. Vanaf ca. 10 jaar....

INFORMATIE

AUTEUR
H. de Roos
DIMENSIE
3,49 MB
BESTANDSNAAM
De Kameleon Opnieuw In Actie.pdf

OMSCHRIJVING

Meneer Koremans zoekt voor zijn jacht een mooie ligplaats aan het meer. Hielke en Sietse varen met hem in hun Kameleon het meer rond en komen bij het paviljoen een kruiser tegen van een vriend van meneer Koremans. Deze vriend, Caspers, heeft een dochter die gek is op waterskien. "Als ze ziet hoe hard de Kameleon kan varen, vraagt ze of de jongens haar niet willen trekken. Hielke en Sietse willen het wel eens proberen en het blijkt dat het uitstekend gaat. Het gaat zelfs zo goed dat de jongens zelf ook zin krijgen om te gaan waterskien.

Wil je het boek lezen?De Kameleon Opnieuw In Actie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. de Roos. Lezen De Kameleon Opnieuw In Actie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN