De verleidingsexplosie

De verleidingsexplosie - Kees de Both | Fthsonline.com

...18,95. x En dan nog iets. Paulien Cornelisse ... Kees de Both - Uitgeverij Aspekt ... . Het vervolg op de bestseller Taal is zeg maar echt mijn ding En dan nog iets is meer dan de titel doet vermoeden. De ... De verleidingsexplosie Kees De Both. 18, 95. Harlekino (grote letter) Tessa De Loo. 32, 99. Lotte Weeda (grote letter... Maarten \'t... 27, 99. Paradiso Joke Verweerd. De consument kiest voor gemak en doet boodschappen vooral thuis. Vandaag besteld, morgen bezorgd. Beginnen met een historische achtergrond. ... De verleidingsexplosie - Kees de Both | 9789461530745 ... ... . Beginnen met een historische achtergrond. In een gemiddeld dorp in de jaren 60 vond je nog een bakker, slager, kruidenier, schilder en fietsenmaker. Dat beeld is ingrijpend veranderd. De ondernemers hebben hun zaak gesloten bij gebrek aan klandizie. Welk lidwoord (de of het): "de verleiding" of "het verleiding", wij helpen je graag. 28 aanbiedingen in juni -Koop of Verkoop kees op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig kees Vier koppels onderwerpen zich vanaf donderdag aan de ultieme test. Op Temptation island moeten ze twee weken lang hun trouw bewijzen, terwijl aantrekkelijke verleiders er alles aan doen om hun…...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees de Both
DIMENSIE
5,38 MB
BESTANDSNAAM
De verleidingsexplosie.pdf

OMSCHRIJVING

Je kunt anderen beïnvloeden door te redeneren en te overtuigen, maar je kunt ook proberen ze te verleiden. Je mikt dan niet op het verstand, maar op de emoties. Verleiding heeft eeuwenlang in een kwade geur gestaan, maar de verleider is inmiddels salonfähig geworden.Door tv en internet zijn de mogelijkheden anderen te verleiden enorm vergroot. De laatste jaren heeft het verleiden zich in deomgang als een olievlek verspreid. Verleiding behoort nu tot het gebruikelijke repertoire van gerespecteerde politici, vertegenwoordigersvan dienstverlenende instellingen en de overheid, programmamakers op de tv en kerkelijke leiders. Ook in de persoonlijke omgangsvormen speelt verleiding een steeds grotere rol.Dit boek laat zien dat in de Westerse wereld – en zeker ook in Nederland – een ware verleidingsexplosie heeft plaatsgevonden. Waar komt deze explosie vandaan? Wat is de impact? Van welke technieken maken de nieuwe verleiders gebruik? Hoe herken je ze en hoe kun je hier mee omgaan? Deze vragen staan in dit boek centraal.Kees de Both is psycholoog, vertaler en auteur.

Wil je het boek lezen?De verleidingsexplosie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees de Both. Lezen De verleidingsexplosie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN