Loopgravenhel(d)

Loopgravenhel(d) - Marc Geyens | Fthsonline.com

...ing 5.00 uit 5. Bekijk onze boektrailers ... Perfecte Buren: 'Loopgravenhel(d)' - Sandra J. Paul & Marc ... ... . Onze Verkoopsvoorwaarden. GDPR - Persoonlijke ... Hallo allemaal Zoals twee weken geleden aangekondigd, neemt Books and Flix deel aan de blogtour van "Hart-Slag" van Joanne Carlton. Enkele weken geleden ontvingen we hiervoor een leuk pakket, een zwarte box met niet één, maar twee boeken en enkele leuke extra's. Naast "Hart-Slag" van Joanne Carlton, kregen we ook het boek "Loopgravenhel(d)" erbij van… Loopgravenhel(d) is een pakkend boek, waarin Victor, een jongeman uit Klein-Brabant, gedwongen wordt mee te gaan vechten in De Groote Oorlog. Het verhaal volgt Victors leven, van z ... Loopgravenhel(d) van Marc GeyensSandra J. Paul | Boek en ... ... . Het verhaal volgt Victors leven, van zijn gelukkige jeugdjaren in Sint-Amands en omstreken, tot zijn jaren aan het front nabij Passendale. Loopgravenhel(d) Omschrijving: 1916. De zeventienjarige Victor wordt samen met zijn beste vriend van het veld in zijn gemeente Sint-Amands geplukt en naar de Westhoek gestuurd, om te strijden in een vreselijke oorlog. Omringd doo... Auteur(s): Marc Geyens Griekse ... Loopgravenhel(d) Geplaatst op 2 november 2018 door Marianne Janssen. Tienersoldaat Verhalen uit de Grote Oorlog. August en Julia, beiden 89 jaar oud, gaan na een computercursus fris bij de tijd online. Via Google en YouTube krijgt August allerlei beelden uit de Eerste Wereldoorlog, ... En niet alleen dit boek zat er in, maar ook nog het boek 'Loopgravenhel(d)' geschreven door Sandra J.Paul & Marc Geyens. Dit boek ligt bij mij zeker nog op mijn nog te lezen stapel. Ook zaten er twee Engelstalige leesfragmenten in en enkele goodies. Echt een cadeautje. Loopgravenhel(d) kwam tot stand op verzoek van mijn uitgever, Het Punt, waar ik al een aantal jaar mee samenwerk. De vraag was of ik een reeks kortverhalen kon schrijven rond de Eerste Wereldoorlog. Ik zei eerst nee, omdat ik niet geloofde dat ik dat zou kunnen....

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Geyens
DIMENSIE
4,62 MB
BESTANDSNAAM
Loopgravenhel(d).pdf

OMSCHRIJVING

1916.De zeventienjarige Victor wordt samen met zijn beste vriend van het veld in zijn gemeente Sint-Amands geplukt en naar de Westhoek gestuurd, om te strijden in een vreselijke oorlog.Omringd door de geur van de dood beseft Victor al snel dat alle hoop al lang vervlogen is in de loopgraven. Terwijl de strijd rondom hem stevig woedt, komt hij zichzelf steeds meer tegen. Bovendien groeit de wanhoop bij de soldaten. Wat als deze oorlog nooit meer eindigt?Met oog voor detail voelt Loopgravenhel(d) aan als de autobiografie van een jonge soldaat die tegen wil en dankin de hel terechtkomt. Dit unieke, atypische oorlogsboek, geeft een bijzondere kijk op de Eerste Wereldoorlog, alsof je er zelf bij was.De pakkende kortverhalen die Victors leven beschrijven, werden geschreven door Sandra J. Paul. Aangevuld met ontroerende gedichten die geschreven werder door Marc Geyens, is Loopgravenhel(d) een boek dat je nog lang bij zal blijven.

Wil je het boek lezen?Loopgravenhel(d) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Geyens. Lezen Loopgravenhel(d) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN