Steigerjunkie

Steigerjunkie - Wieke van Oordt | Fthsonline.com

...nalytische cookies om jou een optimale gebruikerservaring te bieden ... bol.com | Ouderwetse en zeldzame rozen, Kurpershoek ... ... . Steigerjunkie Wieke van Oordt. Nederlands | Paperback; Niemand liftte ooit per boot door Nederland… tot Wieke van Oordt het avontuur aanging! Met weinig meer dan een liftbordje met "Schipper, mag ik overva... Zeilvakantie Ik hield niet van zeilen. Mijn broer was bij ons thuis de zeiler. Als ik eens meeging, een keer per jaar of zo, dan was het altijd eng, we ging altijd schuin, het regende altijd en ik kwam er altijd verstijfd van kou weer van de boot, want zeilkleding was nog niet uitgevonden in de jaren tachtig. Wieke van Oordt Bootliftend door Nederland. #steigerjunkie boek â ... » Contact - Wieke van Oordt ... . Wieke van Oordt Bootliftend door Nederland. #steigerjunkie boek • NRC • columnist Zeilen magazine • voorstelling Steigerjunkie winter 2020 Steigerjunkie Wieke van Oordt. Nederlands | Paperback; Niemand liftte ooit per boot door Nederland… tot Wieke van Oordt het avontuur aanging! Met weinig meer dan een liftbordje met "Schipper, mag ik overva... View Martin Dijk (Interim Manager Compensation en Benefits)'s profile on LinkedIn, the world's largest professional community. Martin has 16 jobs listed on their profile. See the complete ......

INFORMATIE

AUTEUR
Wieke van Oordt
DIMENSIE
9,97 MB
BESTANDSNAAM
Steigerjunkie.pdf

OMSCHRIJVING

Niemand liftte ooit per boot door Nederland… tot Wieke van Oordt het avontuur aanging! Met weinig meer dan een liftbordje met "Schipper, mag ik overvaren?" bezoekt ze in 40 dagen alle Nederlandse provincies. Naast alle havens, bruggen, boten en sluizen die ze daarbij tegenkomt, is Wieke met name getroffen door de vriendelijkheid van de mensen die zomaar een wildvreemde mee aan boord nemen. Steigerjunkie is een persoonlijk reisverslag en een portret van ons waterrijke land in al z'n diversiteit.

Wil je het boek lezen?Steigerjunkie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wieke van Oordt. Lezen Steigerjunkie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN