Dans van de luipaard

Dans van de luipaard - Lieve Joris | Fthsonline.com

...hrijnend portret van een uiteenvallende natie, maar tevens een hommage aan een volk dat de kunst van het overleven als geen ander volk in Afrika verstaat ... Luipaard van Rudraprayag - Wikipedia ... . Recensie(s) 'Sinds ik er elf jaar geleden was, wist ik dat ik terug zou gaan. DANS VAN DE LUIPAARD. Tien jaar na haar veelgeprezen Terug naar Congo arriveert Lieve Joris opnieuw in Congo. Mobutu is net gevlucht, de kindsoldaten van Kabila zijn in de hoofdstad, de verwachtingen zijn hooggespannen. Maar het land dat zij binnen reist is leeggeroofd, ... De ogen van katachtigen werken goed overdag maar ook indien er weinig licht aanwezig is. Hierdoo ... Dans van de luipaard van Lieve Joris - Boekentaal Mondiaal ... ... . Maar het land dat zij binnen reist is leeggeroofd, ... De ogen van katachtigen werken goed overdag maar ook indien er weinig licht aanwezig is. Hierdoor kunnen ze ook 's nachts jagen. De pupillen zijn ellipsvormig. Het reukvermogen van een luipaard is heel goed, zelfs beter dan bij de tijger. Het gehoor is heel sterk: een luipaard kan heel hoge frequenties (tot 100 kHz) horen, ook als ze heel zacht ... Dans van de luipaard book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Dans van de luipaard bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Dans van de luipaard | ISBN 9789045700861 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dans van de luipaard is een schrijnend portret van een uiteenvallende natie, maar tevens een hommage aan een volk dat de kunst van het overleven als geen ander volk in Afrika verstaat. € 18,50 Paperback / softback Op voorraad. Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webwinkel Boekenwereld.com ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lieve Joris
DIMENSIE
8,63 MB
BESTANDSNAAM
Dans van de luipaard.pdf

OMSCHRIJVING

Tien jaar na haar veelgeprezen Terug naar Congo arriveert Lieve Joris opnieuw in Congo. Mobutu is net gevlucht, de kindsoldaten van Kabila zijn in de hoofdstad, de verwachtingen zijn hooggespannen. Maar het land dat zij binnenreist is leeggeroofd, de mensen voelen zich aan zichzelf overgeleverd, tribalisme en verdeeldheid tieren welig.Een eeuw na Joseph Conrads Hart der duisternis is Congo nog steeds een moeilijk doordringbaar land. Lieve Joris heeft het aangedurfd dit gebied te bereizen op een hachelijk moment in zijn geschiedenis. Dans van de luipaard is een schrijnend portret van een uiteenvallende natie, maar tevens een hommage aan een volk dat de kunst van het overleven als geen ander volk in Afrika verstaat.

Wil je het boek lezen?Dans van de luipaard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lieve Joris. Lezen Dans van de luipaard Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN