De vriend van de koning

De vriend van de koning - Rose Tremain | Fthsonline.com

...uteur: Rianne Lampers ISBN: 9789491300196 Verschenen: 01-08-2013 Leverbaar: Direct Levertijd: circa 1 werkdag Inkijkexemplaar Ook verkrijgbaar als paperback Omslagontwerp: Melchior van Rijn De vriend van de koning ... Recensie: De vriend van de koning - Rianne Lampers - De ... ... . Na een voorjaarsstorm vindt Llewellyn, de oudste zoon van de koning van Gwynedd, op het strand voor Môn een bewusteloze man. Llewellyn laat hem verzorgen em als de vreemdeling bijkomt, maakt hij een wel heel bijzondere indruk op hem. Wie is Garth eigenlijk? Is hij een tovenaar, of toch niet? Wat willen tovervrouw Arzhela en opperdruïde Raghnall van hem? De velden die zich uitstrekten van de rustplaats van de Ouden tot aan de bosrand lagen d ... Eddy Merckx, de laatste vriend van Koning Filip - Doorbraak.be ... . Wie is Garth eigenlijk? Is hij een tovenaar, of toch niet? Wat willen tovervrouw Arzhela en opperdruïde Raghnall van hem? De velden die zich uitstrekten van de rustplaats van de Ouden tot aan de bosrand lagen deels verscholen onder een laagje hagelstenen. Niet ver van de ingang ontdekte hij iets wat zijn hart sneller liet kloppen. Daar lag een platte offersteen waar van over het veld een spoor naartoe leidde. De voetafdrukken vertelden hem dat een mens er naartoe...

INFORMATIE

AUTEUR
Rose Tremain
DIMENSIE
4,30 MB
BESTANDSNAAM
De vriend van de koning.pdf

OMSCHRIJVING

Robert Merivel, arts en vertrouweling van koning Karel II, wordt geconfronteerd met de vragen die komen kijken bij het ouder worden: Is hij een goede vader geweest? Is hij een eerlijke meester? Is hij de vriend van de koning of eigenlijk zijn slaaf? Op zoek naar antwoorden vertrekt Merivel naar het Franse hof. Maar Versailles mooi van de buitenkant, smerig vanbinnen maakt Merivel wanhopig. Totdat een ontmoeting met de verleidelijke Madame de Flamanville hem weer laat dromen van een glorieuze toekomst. Maar is zo n toekomt ook voor hem weggelegd?

Wil je het boek lezen?De vriend van de koning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rose Tremain. Lezen De vriend van de koning Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN