Gestolen jeugd

Gestolen jeugd - Katie Taylor | Fthsonline.com

...ecensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren ... Gestolen jeugd - Ton van Reen - Een markante schrijver ... . Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. "Gestolen jeugd' is een aangrijpend boek over liefde en oorlog, maar ook over vreemdelingenhaat. En juist dit laatste thema maakt dit boek ook anno 2018 nog zeer actueel. 'Gestolen jeugd' is het aangrijpende verhaal van de jonge Belg François en het ... Gestolen jeugd | Boeken ... . 'Gestolen jeugd' is het aangrijpende verhaal van de jonge Belg François en het Duitse meisje Maria. Met Gestolen jeugd heeft Linda Howard een adembenemende thriller over hartzeer, obsessie en wraak geschreven. Zij schreef eerder al vele bestsellers die in de New York Times-toptien terechtkwamen, waaronder het bij Uitgeverij BZZT H verschenen Tot het uiterste. Zij won met haar thrillers diverse prijzen en woont met haar man in Alabama. maar ik heb het boek van ton van reen gelezen: gestolen jeugd. en ik zit in havo 4. ik moet daar nou een boekenversalg van maken. en ze vragen echt heel gedetailleerd. daarom ben ik al wel blij met jouw verslag maar eigenlijk heb ik er nog niet genoeg aan. ik wou vragen of je me a.u.b nog iets verder kon helpen want ik weet anders niet hoe ik ... 'Gestolen Jeugd' is het waargebeurde verhaal van Katie Taylor. Katie heeft haar verhaal neergeschreven in samenwerking met Veronica Clark. De originele titel van het boek is 'Stolen Girl' en is naar het Nederlands vertaald door Mireille Vroege. Katie Taylor groeit op in een warm nest. Ze heeft wel vriendinnen maar op school hoort ze niet bij het populaire groepje. Geschreven bij Gestolen jeugd. Dit verhaal geeft een goed beeld van het leven ...

INFORMATIE

AUTEUR
Katie Taylor
DIMENSIE
10,72 MB
BESTANDSNAAM
Gestolen jeugd.pdf

OMSCHRIJVING

Katie Taylor is een heel normaal meisje: haar ouders houden van haar, ze heeft vriendinnen, ze kan heel mooi zingen... en toch wordt ze op school vreselijk gepest. Door het constante getreiter keldert Katies zelfvertrouwen en op haar dertiende ziet ze het leven niet meer zitten. Maar dan ontmoet ze Sarim en wordt de wereld opeens een stuk mooier. Katie wordt tot over haar oren verliefd en doet alles, echt alles, om Sarim gelukkig te maken. Al snel zijn er meerdere mannen die van haar 'diensten' gebruikmaken, en na een paar maanden wordt ze onder de aandacht gebracht van de leider van de grooming ring en belandt ze echt in de hel. Gestolen jeugd is het schokkende verhaal van een meisje dat op haar dertiende haar onschuld verloor, maar op haar zeventiende eindelijk de moed vond om aan haar verkrachters te ontsnappen en ze voor het gerecht te dagen.

Wil je het boek lezen?Gestolen jeugd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katie Taylor. Lezen Gestolen jeugd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN