Leven als prinses in Texas

Leven als prinses in Texas - Lizzie van den Ham | Fthsonline.com

...k: de plot is verrassend, origineel en boeiend en de verhaallijn van de personages zijn sterk uitgewerkt en corresponderen mooi met de thema's en het decor ... Leven als prinses in Texas - Debra Eliza Mane;;Lizzie van ... ... . Leven als prinses in Texas is misschien geen hoogstaand boek, maar het is wél een goed boek: de plot is verrassend, origineel en boeiend en de verhaallijn van de personages zijn sterk uitgewerkt en corresponderen mooi met de thema's en het decor. Cowboys en prinsessen 1 - Leven als prinses in Texas (1 - de verhuizing). Een prinses. Een cowboy. Een onwaarschijnlijke liefde.Samantha de Vriesch... Le ... bol.com | Leven als prinses in Texas (ebook), Lizzie van ... ... . Cowboys en prinsessen 1 - Leven als prinses in Texas (1 - de verhuizing). Een prinses. Een cowboy. Een onwaarschijnlijke liefde.Samantha de Vriesch... Lees „Leven als prinses in Texas Complete serie" door Lizzie van den Ham verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Complete serie (3 novelles) in een boek. Een prinses. Een cowboy. Een onwaarschijnlijke liefde. Samantha de Vriesch heef... Leven als prinses in Texas (1 - de verhuizing) door Debra Eliza Mane,Lizzie van den Ham. Cowboys en prins...

INFORMATIE

AUTEUR
Lizzie van den Ham
DIMENSIE
6,71 MB
BESTANDSNAAM
Leven als prinses in Texas.pdf

OMSCHRIJVING

Een prinses. Een cowboy. Een onwaarschijnlijke liefde.Samantha de Vriesch heeft het perfecte leventje: rijke ouders, een groepje populaire meiden om zich heen op school en de knapste jongen als vriendje. Tot haar moeder roet in het eten gooit. Sams ouders gaan scheiden en mevrouw de Vriesch heeft een huis gekocht in the middle of nowhere in Robstown, Texas, om daar een bed and breakfast te beginnen. En Sam moet natuurlijk mee, want meneer de Vriesch heeft het te druk met zijn nieuwe vriendin...Om van de nood een deugd te maken, besluit Sam om ook in Texas de ongeslagen prinses van Robstown High te worden. Ze heeft haar zinnen gezet op de knapste jock van de school, maar eigenlijk laat de klusjesman die haar moeder helpt met het opknappen van het huis haar hart veel sneller slaan. Scott is een arme jongen met een verleden en volgens Sam een totaal kansloze cowboy. Daar mag ze niet mee gezien worden... maar hoe kan ze zijn verleidelijke glimlach en lieve woorden weerstaan? Soms heeft je hart gelijk, niet je verstand.

Wil je het boek lezen?Leven als prinses in Texas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lizzie van den Ham. Lezen Leven als prinses in Texas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN