Rinus Rendier

Rinus Rendier - Magali le Huche | Fthsonline.com

...ers verdwenen! Dat moet wel een streek zijn van de Gnargels, de minimonstertjes die iedereen het leven zuur maken ... Rinus, de online assistent-trainer | KNVB ... . Zij hebben de zachte knuffels zelf nodig om goed te kunnen slapen. Gelukkig is er Rinus Rendier, de held van Lekkergroen. 1-apr-2015 - Deze pin is ontdekt door Informatief Lezen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Rinus Rendier, de held van het bos Reeks: Auteur: Magali Le Huche Aantal blz. 16 (karton) Illustrator: Magali Le Huche ISBN: 9789059083776 Uitgever: Davidsfonds/Infodok uitgavejaar 2010 Ver ... Mademoiselle Fresita ... . 16 (karton) Illustrator: Magali Le Huche ISBN: 9789059083776 Uitgever: Davidsfonds/Infodok uitgavejaar 2010 Vertaler uit…: Frans Leeftijd: + 4 Magali Le Huche - Rinus Rendier - De held van het bos *** Rinus Rendier - De held van het bos doet het een beetje zoals Een toren vol muziek: met lekker dikke kartonbladen en de tekst in een ondergeschikte rol.Niet stiekem op de achterkant zoals bij laatstgenoemde, maar gewoon op de binnenin. Maar gelukkig is er Rinus Rendier die er, onverschrokken als hij is, meteen achteraan gaat. Zoek mee naar de sporen en volg de minimonsters doorheen het bos, het water of een reuzentaart naar hun holen waar ze de knuffels hebben verborgen. Een leuk en speels hardkartonnen zoekboek. Ik las het in het mooie kinderboek "Rinus Rendier - de held van het bos" van Magali Le Huche. Oorspronkelijk heet Rinus "Jean-Michel Le Caribou" wat nog veel beter is. Nu, die Gnargels. Ik ken die mannen. 't Is te zeggen: ik heb ze nog nooit gezien, maar ik weet zéker dat ze bestaan. 24-dec-2013 - Deze pin is ontdekt door Famke H.. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Get this from a library! Rinus Rendier : de held van het bos. [Ma...

INFORMATIE

AUTEUR
Magali le Huche
DIMENSIE
7,57 MB
BESTANDSNAAM
Rinus Rendier.pdf

OMSCHRIJVING

De knuffels van het land Lekkergroen staan bekend om hun zachtheid. Maar op een ochtend zijn de knuffels van alle inwoners verdwenen! Dat moet wel een streek zijn van de Gnargels, de minimonstertjes die iedereen het leven zuur maken. Zij hebben de zachte knuffels zelf nodig om goed te kunnen slapen. Gelukkig is er Rinus Rendier, de held van Lekkergroen. Hij zet meteen de achtervolging in. Kan hij de knuffels redden uit de klauwen van de gemene Gnargels? Zoek samen met Rinus Rendier de juiste weg naar de Gnargels en de knuffels.

Wil je het boek lezen?Rinus Rendier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Magali le Huche. Lezen Rinus Rendier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN