Toolkit procesregie

Toolkit procesregie - Dees van Oosterhout | Fthsonline.com

...ssentijds kunt interveniëren als er problemen dreigen te ontstaan ... PDF Download Toolkit procesregie | BANK72 PDF ... . Maar dat alleen is niet voldoende. U moet ook in staat zijn om snel tot harde... Toolkit Procesregie van Dees van Oosterhout & Thea Draijer is een echt boek van nu. Voor elke trainer staat het boordevol inspiratie. Hoe meer ik er doorheen bladerde, hoe meer ik er in begon te zien en eruit kon halen. Bestel Toolkit procesregie van Dees van Oosterhout. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd toolkit pro ... Toolkit Procesregie door Dees van Oosterhout, Thea Draijer ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd toolkit procesregie steeds aan elkaar door te geven en bij het stopteken in tweetal-len punten aan beide kaarten toe te kennen. Er ontstond een fi jne sfeer: er werd gelachen, maar ook serieus gerankt. Na twin-tig minuten inventariseerde ik de top drie van elke groep. Die bleek, tot ieders verbazing, in elke groep nagenoeg hetzelfde. Toolkit Procesregie (paperback) Als u sturing geeft aan processen moet u weten hoe u een proces op een professionele manier start en hoe u tussentijds kunt interveniëren als er problemen dreigen te ontstaan. Maar dat alleen is niet voldoende. U moet ook in staat zijn om snel tot harde... Toolkit Procesregie, "hoe je mensen beweegt naar resultaat" Het boek geeft zowel beeldend als beschrijvend, een handvat om de interactieve technieken zelf toe te passen en op een speelse wijze serieuze resultaten te bereiken. Oftewel: "mensen bewegen naar resultaat". Bestel Toolkit procesregie van Dees van Oosterhout. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Daarmee vormt deze toolkit een belangrijke aanvulling op de succesvolle boeken Procesregie en Procesinterventies! Dees van Oosterhout is directeur van Van Oosterhout Adviesgroep. Ze werkt als extern procesregisseur, geeft trainingen procesregie, begeleidt verandertrajecten en werkt samen met de T...

INFORMATIE

AUTEUR
Dees van Oosterhout
DIMENSIE
9,4 MB
BESTANDSNAAM
Toolkit procesregie.pdf

OMSCHRIJVING

Toolkit procesregie 1e druk is een boek van Dees van Oosterhout uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789089651587 Als u sturing geeft aan processen, moet u weten hoe u een proces op een professionele manier start en hoe u tussentijds kunt interveni ren als er problemen dreigen te ontstaan. Maar dat alleen is niet voldoende. U moet ook in staat zijn om snel tot harde resultaten te komen, om partners in de actieve positie te bewegen en om betrokkenen te inspireren, te boeien, in hun energie te houden. Dat vraagt om lef en creativiteit. Dit boek biedt een praktische toolkit om processen en programma's snel en effectief te leiden. Het laat zien hoe u bijeenkomsten 'anders dan anders' kunt organiseren, van climate setting tot evaluatie. Aan bod komen verschillende prikkelende technieken die helpen om informatie uit te wisselen en tot maximaal gedragen besluiten te komen, ook als het om grote groepen gaat. Daarmee vormt deze toolkit een belangrijke aanvulling op de succesvolle boeken Procesregie en Procesinterventies!

Wil je het boek lezen?Toolkit procesregie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dees van Oosterhout. Lezen Toolkit procesregie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN