Waar je ook heen gaat

Waar je ook heen gaat - Josine Marbus | Fthsonline.com

... haar vader te kennen, soms ook vervloekt ze hem ... Waar je ook heen gaat, in de maatschappij, waar anderhalve ... ... ... Waar je ook heen gaat vertelt het verhaal van Alma, wiens vader vertrok toen ze 3 jaar was. Hier lees je de review. DNA niet veel over bekend. Als Waar je ook heen gaat begint is Alma intussen een volwassen vrouw. Ze ontvangt een kort briefje dat namens haar vader geschreven is. Boekreview: Waar je ook heen gaat - Josine Marbus. Van uitgeverij De Geus kreeg ik bovenstaand boek toegestuurd om te lezen en te recenseren. Superleuk natuurlijk en dan is het ook nog eens ... Ontdek China: "Waar je ook gaat, ga met heel je hart ... ... . Superleuk natuurlijk en dan is het ook nog eens een heel goed boek. Waar je ook heen gaat: Alma was drie jaar toen haar vader de deur achter zich dichttrok en niets meer van zich liet horen. Waar je ook heen gaat. Auteur(s) Josine Marbus Redacteur(s) Sander van Vlerken. NUR code(s) 301 Literaire roman, novelle Imprint(s) De Geus Uitgever(s) Singel Uitgeverijen. Taal Nederlands Vers. datum 23/04/2015 NSTC 100027085. Alma was drie jaar toen haar vader de deur achter zich dichttrok en niets meer van zich liet horen. 20.997 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop waar je ook gaat eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Waar Je Ook Heen Gaat - Josine Marbus (2015) mijn stem. geen stemmen. Nederlands Psychologisch . 224 pagina's Eerste druk: De Geus, Breda (Nederland) Alma was drie jaar toen haar vader de deur achter zich dichttrok en niets meer van zich liet horen. Het meisje heeft vanaf die tijd geleerd om niemand ......

INFORMATIE

AUTEUR
Josine Marbus
DIMENSIE
11,4 MB
BESTANDSNAAM
Waar je ook heen gaat.pdf

OMSCHRIJVING

Alma was drie jaar toen haar vader de deur achter zich dichttrok en niets meer van zich liet horen. Het meisje heeft vanaf die tijd geleerd om niemand tot haar diepste gevoel te laten doordringen. Ze is de dertig al ruim gepasseerd als ze een brief ontvangt. Haar vader wil haar ontmoeten. Zijn initiatief is haar langgekoesterde wens. Maar het vooruitzicht hem te zien maakt haar ook bang voor de waarheid.

Wil je het boek lezen?Waar je ook heen gaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Josine Marbus. Lezen Waar je ook heen gaat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN